lauantai 2. tammikuuta 2016

Edulliset ja hyvät käsivoiteet

Vielä ei ole tullut vastaan Favoran käsivoidetta voittanutta, mutta hintansa (joka sekään ei mikään mahoton ole mutta halvemmallakin mieluusti ostaisin ;) ) vuoksi olen vähän lähtenyt vieraisiin... Ja löytyyhän niitä edullisempiakin hyviä, esimerkiksi nämä kolme alle neljään euroon kipale. Ja sattuupa olemaan kaikki vielä kotimaisia, vaikka osa ostettu ennen kuin asiaa sen kummemmin tiedostin.

LV on näistä tuhdein ja täten suosikki, kädet kun on ihan rutikuivat etenkin näin talviaikaan. Imeytyy kuitenkin nopsaan ja on tuoksuton.
Lemon juice & glyserine on kevyt, nopeasti imeytyvä ja sopivasti sitruksiselle tuoksuva. Ensi kerralla täytyy ostaa kokeiluun se "täyteläinen" versio, sillä tämä kevyt on tosiaan kevyt - sopii hyvin päiväkäyttöön mutta illaksi tosiaan tarvitsen tujumpaa tavaraa.
Pirkan Argan -sarjan käsivoide on myös kevyempi, ja imeytyy suht nopsaan joten olisi hyvä päivävoiteena, mutta tuoksu on makuuni vähän turhan voimakas ja jää käsiin piiiitkäksi aikaa, joten mulla tämä oli käytössä yötä vasten, johon taasen on vähän turhat kevyttä. Vaikka muuten ihan kelpo rasva onkin niin tuoksunsa takia tuskin tulee toiste ostettua. Mutta huomasin että Pirkalla oli toinenkin käsivoide hyllyssä, joten tämän oltua näinkin positiivinen yllätys tulee se varmasti joku kerta napattua ostoskoriin. 

Onko teillä mitään suosikki käsivoidetta? 
Pärjääkö nämä edullisemmat markettituotteet kalliimmille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti