tiistai 5. tammikuuta 2016

Joulukuu instassa

 
* Joulukuu toi mukanaan joulukalenterin myös äidille - kivaa!  
* Vastaisku pimeydelle. Lasten joulukalenterin ensimmäisen päivän pussukasta löytyi väriävaihtavat valopallot. Samaa tyyliä löytyi entuudestaan lumiukot, ja lisäksi vielä kunnon discovaloilla varustettu joulukuusi. Ei ehkä ihan just sitä äidin makua mutta lapset tykkää..  (video)
* Aatu alkaa olla siinä iässä että voidaan pikkuhiljaa alkaa pelamaan erilaisia pelejä. JES! Tätä on odotettu, tykkään pelata lautapelejä yms, mutta pelikavereita ei juurikaan löydy.
* Joulukorttiyritelmä nro1, jalkapohjaporot. Hetken sai värejä sotkotella että sai sen ruskean aikaan :D Miten se on aina yhtä vaikeaa.. Eikä porotkaan lopulta päätyneet kortteihin, kun Aatulla olikin jo niin iso jalka että kortista olisi tullut ihan jätti :D* Mummolle vietiin lahjaksi tanssiva ja laulava joulupukki. Joulun jälkeen olisin ostanut kotiinkin tämmöisen muttei enää ollut :( (video)
* Ilman silmälaseja ihmettelin mikä ihme läntti meidän seinässä oli (pelkäsin jo että jättihämis). Lähempi tarkastelu paljasti sen vaarattomaksi Brunoksi. Sittemmin näitä on löytynyt muualtakin..
* Taas meni tontut ikkunan väliin pönöttämään, ja taas on ikkunakin sen näköinen että niitä on käyty katselemassa
* Syömiset on välillä aikamoista sotkua, tällä kertaa tuli Emmin kummi mieleen joka on välillä vähän kauhuissaan näistä meidän ruokailuista ;D


*En tiedä mitä se oli tehnyt, mutta kukkia sain
* Alko niin naurattaa kun kaupassa käydessä näin tämän lööpin. Vois niiin olla meiltä, valitettavasti kuitenkaan ei. Taisiis, enhän minä nalkuta..
* Paras iltapala hetkeen - jäätelöä ja piparkakkutaikinaa ;) NAM.
* Meidän pieni touhutäti


* Tyylinäyte neidin hoipertelusta (video)
* Epätoivoinen yritys saada näistä joku ihana jouluinen kuva...
* Pukki toi paljon kivoja leluja. Mutta nii, mikä joulusiivo?
* Sain neidistä seuraa aamupesuille. Ilta- ja aamuvuoron välisenä yönä kaksi herätystä ja kolmannella (tunti ennen herätyskelloa) ei enää käynytkään nukkumaan - hetkiä jolloin miettii että pitäsköhän nää yösyötöt jo lopettaa. Neitihän sitten kyllä meni papan kanssa jatkamaan unia kun itse lähin töihin, reilua.

Äitii yks kerrallaan. Tulee maha kipeeks. 
Älä tee kuten minä teen vaan kuten minä sanon ?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti