perjantai 1. tammikuuta 2016

Joulu 2015

Hartaasti odotettu Joulu on nyt ohi ja vilahtipa tuo vuodenvaihdekin tuossa vissiin, itsehän olin pedissä jo hyvän aikaa ennen puoltayötä.. Aatu sanoi vielä monta päivää aaton jälkeen että on jouluaatto, tais olla juhla pojan mieleen :D Pukki ei niinkään, ei halunnut mennä syliin, eikä oikein edes viereen kuvaa varten. Lahjat kyllä haki innokkaasti, kumma juttu.. Eikä ollut samaa ongelmaa kuin viime jouluna, kun ei jaksanut kaikkia lahjoja avata. Liikuttavan innoisaan oli kaikesta mitä sai, oli paketissa sitten sukat tai lelu niin silmät loistaen Aatu sai!!
 
Emmi puolestaan ei ollut pukista moksiskaan, sylissä istui ja ihmetellen tuijotti. Lahjat jäi äidin avattavaksi, muutamaa vähän repi auki itsekin. Aatun yhteen pakettiin ihastui ja kuljetteli ensin papereineen, kuin myös sitten avattuna. Sählymaila. Hirveen kiva vähän kuustakin sillä tökkiä.. Tarvii ehkä pyytää synttärilahjaksi oma niin saadaan pelit aikaan ;)


Kuusesta puheenollen, olin aika varma että neiti pistää sen nurin eka iltana mutta pystyssä on vieläkin. Aatun kanssa kuusi koristeltiin aatonaattona, alkuun Emmi välillä napsi koristeita pois mutta muuten on saanut olla rauhassa. 

Ja lahjoja tuli, lapsille kaikkea kivaa mistä riittää iloa pitkään. Aatun palomiesinnostus oli huomioitu korvatunturillakin ja paketeista paljastui paloasema kera kahden auton, kaksi vähän isompaa paloautoa, lego-paloauto sekä Palomies Sami (alias piipaa pami) hahmoja ja kopteri. Tuli toki muitakin leluja. Ja Emmi sai pari nukkea, Aatun kovasti hoivaaman pikku kisun ja vihdoin vähän omiakin duploja. Ja vaatteita tuli molemmille isot kasat. Lapset sai myös pari laulukirjaa, sellaisia joista tulee musiikki ja voi sitten sen tahdissa (tai sinne päin) hoilottaa -niin hyviä tämmösille epä-musikaalisille kun ei edes muista mitään lauluja!! Luntakin soisi vihdoin tulevan että päästään kokeilemaan Aatun uutta rattikelkkaa.

Itsekin toki olin kiltti ollut ja paketeista paljastui kaikkea ihanaa, kuten Taika- ja Muumikupposia, hiustuotteita ja kampaajakäynti, vohvelirauta (tänään testattu, nam ♥ ), vähän lisää suklaata..

Aattona käytiin päivällä mummolla puurolla, iltapäivällä mnetiin mummille syömään ja pukkia odottamaan ja illaksi taas mummolle jossa oli tonttu käynyt. Aikamoista edestakaisin ajeluahan tuo on, mutta kun haluaa kaikkien kanssa joulua viettää niin minkäs teet..

Mutta lyhyesi sanottuna: Ihana Joulu! 

Ja koska nää päivät vaan katoaa jonnekin ja vuosikin jo vaihtui niin
 Ihanaa Uutta Vuotta kaikille!  ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti