sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Viikko 3

Voi viude kun viikot menee nopeaa, tämäkin ihan hujauksessa. Ville oli taas reissuhommissa joten aika lailla kolmistaan saatiin alkuviikko olla. Onneksi perjantai oli sitten vapaa ja torstainakin tuli ajoissa kotiin. Jumppia ei varmaan pitäisi edes mainita, ei vaan saa tää mamma itsestään yhtään irti. Kotona välillä jotain jumppailen, mutta tokkopa tuosta juuri iloa tai ainakaan hyötyä on. Joulusuklaita sen sijaan olen tuhonnut ihan kiitettävään tahtiin ;)


Tiistaina käytiin ystäväni luona, Aatu ja Emmi sai leikkikaverin ja äiti pääsi höpöttelemään joutavia.
 
Perhekahvila sitten jäikin tältä viikolta väliin kun oli niin hidas aamu, ja sitten Aatu sanoikin että menisi mieluummin serkkupojan kanssa leikkimään, joten vietettiinkin siellä sitten jokunen tunti. Ja Aatu itseasiassa jäi sinne vielä leikkimään kun me Emmin kanssa tultiin kotiin, joten kun Emmi nukkui päikkäreitä sain olla kuvakirjan kimpussa hyvän tovin, niinkuin kaiken muunkin "ylimääräisen" ajan. Enää olisi viimeistely jäljellä, mutta siinä sitä aikaa meneekin.. Illalla kävi vielä mummo ja pappa katsomassa lasten uutta keittiötä.

Perjantaina odotin että pakkanen olisi jo vähän hellittänyt, mutta mitä vielä, -28! Oli tarkoitus mennä Aatun kanssa kaupoille, katsomaan Emmille lahjaa. Sen sijaan vietettiinkin kotipäivä (ja ihan hyvä niin, sillä seuraavana päivänä kun lähdettiin niin toiminut se #%¤#* lämmitys ensinkään! Ärh.) , mitä nyt pojat kävi illalla mummilla saunassa.

Lauantaina vihdoin mittari näytti vähän mukavampia lukuja; aamulla -12 ja siitä lämpötila vielä nousi iltaa kohden. Aatun kanssa käytiin siis kaupassa, ja vaikkei Aatun Emmille toivomaa lahjaa löytynyt niin onneksi kelpasi toinenkin. Ensin olisi tahtonut ostaa jätti-ison koirapehmon. Toisena ehdotti jotain 75 euron prinsessalinnaa. Jos ei nyt kuiten.. Lahja siis oli Aatulta Emmille, kun itse sanoi sellaisen hälle haluavan. Kauppareissun jälkeen piipahdettiin mummolla jossa serkkupoika kylässä, ja sieltä nopean kotonakäymisen jälkeen Aatu lähti mummille yökylään. Ville touhuili Emmin kanssa joten sain leipoa rauhassa - viikon päästä olisi Emmin juhlat eikä vielä mitään tehty. No, nyt on edes muffinit, ja piparitaikina pakkasessa odottamassa paistoa. En olekaan ennen noin tehnyt, toivottavasti onnistuu :)

Tänään Aatu tuli vasta illalla kotiin, joten Emmi sai kerrankin puuhailla rauhassa mitä tahtoi :D. Ja kerrankin kun ei ollut pakko tehdä ruokaa niin elin koko päivän paahtoleivällä ja herkuilla ;) Onneksi huomenna se pakote taas jo on niin saa itsekin jotain kunnon syötävää. Pari ihanaista piipahti kylässä, Emmi sai ensimmäisen synttärilahjansa, vaikkei se neitiä juurikaan tuntunut kiinnostavan. Saa nähdä saako äiti ensi viikonloppuna taas availla kaikki paketit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti