sunnuntai 11. joulukuuta 2011

En saa sua mielestäin

Tiedättekö sen hassun tunteen, kun saa jonkun (omasta mielestä) loistavan idean ja sit se pyörii päässä kunnes saa asialle jotain tehtyä. Mulle kävi niin kun näin jossain vanhassa sisustuslehdessä Kartellin Componibilin kylppärissä, ja heti kun silmäni kuvaan osuivat tajusin että meidän vessaan on pakko sellainen saada. Kaikki mitä oon aikaisemmin siihen kaavaillut on ollu ihan liian isoja, mut toi ei olis. (Ainakin jos yhtään oon pystyny oikein sen sinne mielessäni kuvittelemaan) Oon samaisen lipaston nähny lukuisia kertoja milloin missäkin, mutta ikinä aikaisemmin ei ole käynyt mielessä että itselle sellaisen hankkisin. Mutta nyt, en saa sitä mielestäni! Oon pyöriny netissä etsimässä josko näitä olisi jossain tässä lähellä myynnissä, mutta ei taida olla. Tietysti myös huutonetit yms. tuli heti koluttua läpi josko olisi käynyt tuuri ja olisi löytynyt hyvä yksilö edullisesti, mutta tälläkään kertaa ei ollut tuuria sillä saralla. 
Onneksi on postimyynti ;)

kuva

Voisinpa nyt lopuksi kertoa että laitoin lipaston jo tilaukseen, mutta en sitä (vielä) tehnyt. Täytyy vissiin ainakin pari päivää ensin sulatella ajatusta ;)

Onneksi tämä on silläviisiin helppo pakkomielle, kun on melko helppo toteuttaa. Jos olisin esim. keksinyt että just nyt on ihan pakko saada olohuoneeseen uusi iso sohva, olisin jo paljon epätoivoisempi.

Onko muilla ollu vastaavanlaisia yllättäviä "pakkomielteitä"? Miten sen kanssa kävi?

9 kommenttia:

 1. Kyllähän noita pakkomielteitä tulee aina vähän väliä eteen ja joskus tulee sitten hommattua se ja joskus ei :)

  VastaaPoista
 2. Pakkomielteitä taitaa löytyä vähän liikaakin.Mutta nyt täytyy kyllä kiittää sinua erityisen kovasti.

  Eilen juuri kävin ikean lipastot ja latikostot ja kaiken muun koluamassa,tarkoituksena hankkia nimittäin nimenomaan wc:hen jonkinlianen säilytyskaluste.Ratkaisit ongelmani juuri!Miksi en itse ollut tullut ajatteeksi hankkia tuota esittelemääsi tuotetta,Kiitos! (ja onneksi tosiaan on ne postimyynnit) ;)

  Elina

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Välillä taitaa tulla vähän liiankin usein, onneksi ei mitään kamalan kallista vielä (jos ei tätä taloa lasketa :D )

  Elina: Hih, kiva että ratkaisu löytyi :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on useinkin erinäisiä pakkomielteitä. Viimeisimpänä niistä mainitakseni etsin (ja tavallaan olen löytänytkin) täydellistä clutchia. Joka ikisessä kaupassa pakko käydä hiplaamassa ja kokeilemassa josko se täydellinen yksilö löytyisi ja vielä lisäksi halvalla... Saanen etsiä hamaan loppuun saakka.

  VastaaPoista
 5. :D Joo, vastaavia on tullut itsellekin. Mulla on tässä jo pidempään ollut metsästyksessä pilkulliset ohuet sukkikset, ja joka kaupassa pitää käydä sukkahousuosasto läpi josko löytyisi.

  VastaaPoista
 6. Itsekin katselin tuota kun se oli stokkan hulluilla päivillä alessa, mutta kauppaanpa se jäi :)

  VastaaPoista
 7. Huomasin kans että oli ollu sillo alessa, ja varmaan tulee jatkossakin olemaan, mut malttaakohan sitä siihen asti... :D

  VastaaPoista
 8. tiedän tunteen, pakkomieltä taitaa löytyä täältäkin päin..en saa yksinkertaisesti mielenrauhaa, jos en tee sitä asiaa heti. Juttu pyörii sitten koko ajan mielessä :)

  ps. Sinulla on ihana blogi!

  VastaaPoista