lauantai 31. joulukuuta 2011

Joulusta

Vähän jälkijunassa mutta kiiruusti ennen vuotta 2012. 

Joulu meni ihanan rauhallisesti, vaikkakin paikasta toiseen vaihdellen. Ensin käytiin syömässä mun kotona, Ville ehti sitä ennen käydä myös kotonaan syömässä, sitten katsomassa pukkia Villen siskolla ja sitten loppuillaksi takasin mun kotiin. Ja omaan kotiin tultiin joskus kymmenen aikoihin, katseltiin elokuva ja mentiin nukkumaan. 


Sain/saatiin taas ihan kamalasti ihania lahjoja. 
Tuli kattilaa, mattoa, muumeja ja muita astioita, karkkia (paljon!!), yöpukua, rasvaa, kameraa, tulostinta, alusvaatteita, lakanoita ja vaikka mitä.


Vähän oli myös harmia jouluna, ensinnäkin aatonaaton Ville vietti isänsä kanssa öljypolttimen kimpussa, se kun kivasti lakkasi toimimasta. Eikä siis toiminu koko jouluna, josko vieläkään kunnolla. (Miksei kukaan muuten ollut kertonut että sitä pitää välillä puhdistaa? Ei moinen ollut käynyt mielessäkään, varsinaisia talonomistajia.. Oli masiina nääs vähän tukkeessa, mutta näytti kuulemma siltä ettei edellisetkään asukkaat olleet sitä säännöllisesti huoltaneet) 
Aattona huolta oli aamusta asti Yarasta, sillä kun oli masu kivikova, ruoka ei maistunut eikä paska kulkenut. Ummetusta siis ;) Liekö niin kovasti joulua jännittänyt.. Ja ettei jäisi siskoaan huonommaksi, myös Danalle sattui ja tapahtui.

Juhlinnan tuoksinnassa pikkuiselta irtosi koko kannuskynsi. 
Auts. 
Mutta reipas on tyttö ollut ja nätisti antanut tassua hoitaa, eikä se ole juuri tainut vaivata, ainakaan menosta päätellen.

Mutta näistä huolimatta, ihana joulu! 
Tärkeintä mulle on se että perhe on yhdessä, ja vaikka lahjoja ei olisi tullut yhtään olisin ollut tyytyväinen. (No, olisi se vähän saattanut harmittaa ;) )

Aatonaattona, saatuani kaikki lahjat paketoitua, oli hauska seurata kun Dana yritti päästä lahjoihin käsiksi, selvästi haistoi että jossain siellä oli myös herkkuja. 
Neiti oli myös tarkkana kun kuvasin tyttöjen lahjaksi saamia leluja ;)


Mutta nyt, viimeistä viedään vuodesta 2011. 
Miten aiotte Uuden Vuoden ottaa vastaan?
Mulla suunnitelmat vielä ihan auki, huomenna kuitenkin illaksi töihin joten se vähän rajoittaa juhlimista..

5 kommenttia:

 1. Hyödyllisiä lahjoja olette saaneet :)
  Meilläkin on öljylämmitys ja mies vaihtoi siihen kaikki mahdolliset suuttimet yms. kun muutettiin ettei tule ikäviä yllätyksiä esim. kovilla pakkasilla :) Onneksi Jouluna ei tainnut ollakkaan pakkasta, ettette ole ihan vallan paleltuneet kotia? :)

  Voi teidän koiruleita, on epäonni kohdellut :( Meidän Niki ei suostunut enää jouluaattona ja -päivänä syömään illasta kinkkua kun oli saanut napansa sitä niin täyteen :D

  Me vieteään uutta-vuotta meillä kotona kaveriporukassa :)
  Hyvää Uutta-vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. Voi tyttö raukat. Toivottavasti Yaran suoli toimii jo paremmin ja Danan kynsi paremmassa kunnossa. Meille myös on käynyt Taren kanssa kurja tapahtuma, kun serkkutyttöni astui vahingossa sen tassun päälle niin, että toisen etutassun kynsi repeytyi totaalisesti ja vuosi verta ihan tajuttoman paljon. Tare antoi kyllä niin nätisti hoitaa kuukauden päivät tassuaan, et tuli kuntoon. Kyllä näistä pienistä on välillä vaan niin kova huoli.

  On teillä kyllä sattunut ja tapahtunut. Onneksi kuitenkin oli ihana joulu ja nimenomaan se läheisten kanssa oleminen on ehdotomasti tärkeintä, ei ne lahjat (vaikka toki vois vähän harmittaa). Ihania lahjoja sait!!!

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Meillä onneksi menee sähkövastukset päälle jos öljypoltin ei pelitä, joten ei jouduttu palelemaan :) Ja nyt sekin taas toimii, pidetään peukkuja ettei enää tule ongelmia sen kanssa.
  Hyvää tätä vuotta teille myös :)

  Janet: Onneksi molemmat hoituivat melko helpolla, Yara oli kunnossa jo seuraavana päivänä eikä Danan kynsikään montaa päivää vaivannut. Nyt vain odotellaan koska kasvaa uusi kynsi :) Mutta on niistä kyllä välillä huoli ja murhe, onneksi mitään vakavampaa ei ole vielä tapahtunut.

  VastaaPoista
 4. Sori tää kommenttifloodaus, mutta meilläkin Nipsulta irtoilee toi kannus melkein AINA kun se yhtään kasvaa. Harmittaa :( Vaikka pidän sen ihan lyhyenä.

  VastaaPoista
 5. Oivoi :S. Meillä toi oli eka kerta ku kummaltakaan lähtee kynsi, ja kyllä vähä pelästyin et mitäs nyt pitää tehä. Onneks se verenvuoto loppu aika nopsaan, ja onneksi oli google josta pysty käyä tsekkaas vaatiiko mitään erityistä toimenpidettä :D..

  VastaaPoista