maanantai 19. joulukuuta 2011

Rahaa vanhoista koruista

Tällä kertaa en buzzadorina saanut testattavaksi mitään tuotetta, vaan palvelun. Pääsin nimittäin kokeilemaan vanhojen kultakorujen vaihtamista rahaksi Kultapisteen kautta. Paljoahan mulla ei noita kultakoruja edes ole, olen enemmän hopean ystävä, mutta joitain yksittäisiä tai muuten epäsopivia kultaisia korvakoruja on laatikon pohjalla pyörinyt jo ikuisuuden. Ei niitä poiskaan ole raaskinut heittää, mutta mihin muuallekaan niitä olisi voinut laittaa, kieroja korvarenkaita tai parinsa hukanneita yksinäisiä? Olinkin siis enemmän kuin innoissani kokeilemassa tätä palvelua. Toki olen aikaisemminkin vastaavasta kuullut, kukapa olisi voinut vältää telkussa pyöriviä mainoksia suurine seteleineen.. En kuitenkaan ole vain muutaman korun takia viitsinyt siihen ruveta, kuvitellen ettei se kannata. Mutta nyt kun koitti tilaisuus kokeilla systeemiä ilman riskejä, olin valmis. Toiminta oli helppoa ja nopeaa - korupussi tuli postin mukana kotiin, laitoin korut pussiin ja kiikutin valmiiksi maksetun, vakuutetun palautuskuoren postitädille. Ja heti seuraavana päivänä sain viestin paljonko koruistani euroja irtoaisi. Summa ei ollut suurensuuri, muutamia kymppejä, mutta tosiaan, joka sentti enemmän kuin mitä muuten niistä olisin saanut. Joten jos jollain on vanhoja kultakoruja, joista haluaa mahdollisimman helpolla eroon ja samalla tienata vähän taskurahaa, suosittelen piipahtamaan Kultapiste.fi -sivustolla ja tilaamaan sieltä itselleen kultakirjeen! 

Mitäpä minä niillä muutamalla kympillä sitten tein? Sijoitin ne joululahjaan, jonka hain postista pari päivää sitten. Itselleni tietenkin. Kuka arvaa mitä sieltä tuli ;)

2 kommenttia:

  1. Heheh, se olisi varmaan ollut heti seuraavana listalla, mutta nyt tilasin sen Kartellin laatikoston tuonne vessaan :)

    VastaaPoista