sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Toisenlainen joulupuu ja muuta jouluista

Joulukuusi saa ainakin vielä pysyä ulkona, ainakin kahdesta syystä. Ensinnäkin Yara ja toiseksi Dana.
Mutta olen kuitenkin kaupoista joka vuosi ostellut joulukuusenkoristeita, tänäkin vuonna jo kahdet olen ostanut, vaikka yritän säästää joulukoristehankinnat sinne joulunjälkeisiin aleihin. 


Halusin saada kauniit kuusenkoristeet jo esille, joten ei muuta kuin saha kainalossa pihapiiriin tuumailemaan. Siinähän se nyt sitten on, meidän joulupuu. Sydänvalosarjakin löysi uuden paikan.

Oksa voisi olla vähän pienempi. Ja tuonne oksien päihinkin olisi kiva jotain ripustella, mutta kun menee muuten nurin koko höskä. Kiviä jo laitoin painoksi purkin pohjalle, mutta silti en taida uskaltaa enempää koristeita ripustella, ettei käy vahinkoa.

Muuten meidän joulukodissa näyttää suunnilleen* tältä.


Käytiin eilen äidin kanssa siellä teatterissa, katsomassa Cabaret ja vähän jouluostoksilla. Lahjahankinnat, ja muutkin, jäi melko vähäiseksi, mutta esitys oli hyvä joten ei hukkareissu suinkaan. Ja ainahan yö hotellissa ja etenkin se hotelliaamupala kelpaa :)
Mutta hitsi että oli veemäistä ajella kotiin, kun oli pimeää ja vettä satoi välillä kaatamalla.


*) Paitsi että olkkarissa ei näytä yhtään tuolta kun Ville oli eilen reippaana poikana vaihtanut siellä järjestystä. Muuten kiva, mutta hommat jäi vähän kesken. Joten kukahan ne laittaa loppuun? 


6 kommenttia:

 1. Teillä on niin nättiä ja tunnelmallista :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan näköistä teillä onkaan :) <3

  Mites se aina onkin niin, että miesten jälkiä saa siivoilla ja monet jutut jää keskeneräisiksi. Voi noita meijän ukkokultia :D

  VastaaPoista
 3. Teidän joulukoti näyttää tyylikkäältä! :)

  Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :) Joulu on kyllä ihanaa aikaa kun saa viritellä kaikkia valohässäköitä ja kynttilöitä kämpän täys :D

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä tosiaan nättiä!

  Meillä ei oo muuta jouluista kun punanen liina pöydällä...
  Tarttis varmaan tehä jotain :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Hih, kyllä vielä ehtii :)

  VastaaPoista