perjantai 23. joulukuuta 2011

Ensimmäiset joululahjat

Aika on taas suorastaan kiitänyt. 
Joulupuuhastelut ovat vaatineet veronsa. Myöhästyin töistä ensimmäisen kerran kahteen vuoteen (enkä kyllä sitä ennenkään ole juurikaan myöhästynyt), ja heti seuraavana päivänä nukuin pommiin; heräsin siihen aikaan kun normaalisti hyppään ratin taakse. Mutta en myöhästynyt, 10 minuutissa pakolliset aamutoimet ja kohti työmaata, pakko myöntää että ihan koko matka ei kyllä mennyt nopeusrajoitusten mukaan :S 
Tänään vielä menin töiden jälkeen kolmeksi tunniksi kaupoille pyörimään, ja loppuilta onkin sitten mennyt näissä merkeissä.


On siellä pari lahjaa itsellenikin ;)

Kun aloittaa (itsensä) lahjomisen hyvissä ajoin, ehtii joulusta nauttia paljon kauemmin :)
Viime viikolla kotiimme tupsahti parikin joululahjaa.

Ensinnäkin tämä

 No se Kartellin Componibili. Tilasin kuin tilasinkin sen itselleni, eihän niistä pakkomielteistä muuten pääse :)

Ja sitten pari tämmöistä
Ville osti itselleen joululahjaksi uudet kaiuttimet olohuoneeseen. Minun toiveeni (määräykseni ;) ) oli että niiden pitää olla valkoiset. Ei ne kyllä kaupassa noin isoilta näyttänyt, olisin muuten saattanut yrittää laittaa kapuloita rattaisiin..

Seuraavaksi sitten valkoinen tv-taso ;)

Lisäksi keittiöön on tullut sälekaihtimet, joululahja äidiltä ja isältä. Iskä kävi ne tuossa toissapäivänä asentamassa (sen takia itseasiassa töistä myöhästyinkin, kun niiden laitossa kesti oletettua kauemmin). Taas ei voi kuin ihmetellä mikä niiden hankkimisessa oikein kesti? On niin paljon paremmat ja helpommat ja siistimmät kuin se paperiverho joka siinä ennen oli.

Mutta nyt, vielä viimeiset silaukset pakettihommia ja sitten unten maille, jotta jaksaa huomenna herätä ajoissa :)


 -----
Sittenkin valkoinen joulu!
Kävin juuri katsomassa postin ja siellähän sataa lunta! Ihanaa.

2 kommenttia:

 1. Oi kun teillä on paljon lahjoja! :O Ihan kateeks käy :D Saa osan tuoda tänne meille jos teillä ei tila riitä (joo vain mun unelmissa :D)

  Tyylikkäät kaiuttimet teille tuli! Mulla ei ole mitään sananvaltaa näissä elektroniikka hommissa meidän perheessä, ei sillä, jätän sen mielelläni miehen huoleksi.

  Erittäin ihanaa ja rauhaisaa Joulua teille sinne ja Yaralle sekä Danalle isot rapsutukset <3

  VastaaPoista
 2. On niin paljon noita lahjottavia ;) Ja äidille tulee aina ostettua useampi paketti, sille kun aina keksii paljo kaikkee kivaa :D Koirat tarkkana vahtii pakettikasaa, Yara oli jopa yöllä tullu tänne olkkariin nukkumaan vaikka yleensä AINA nukkuu meidän kanssa. Taitaa olla pari herkullisen tuoksuista pakettia joukossa ;)

  Mullakaan ei ollu muuta sanavaltaa kuin tuo väri, onneksi totteli edes siinä ;) Enpä mä noista kyllä mitään ymmärräkään ulkonäön lisäksi, että ihan suosiolla annan tietävämmän valita.

  Hyvää joulua myös teille!

  VastaaPoista