keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulukorttien aika


Huomenna pitäisi postiin kiikuttaa muutama jouluinen tervehdys. Nyt vain mietin että kehtaanko laittaa nuo itsetehdyt, vai pitäisikö sittenkin turvautua kaupasta ostetuihin :D Viimeeksi yövuoroissa tosiaan oltiin niin ahkeria että askarreltiin vino pino kortteja, ja vaikka työn laatu ei ehkä ole mitään priimaa niin hauskaa ainakin oli. Ja varmaan ensimmäiset yöt jolloin ei väsyttänyt yhtään


Korttien askartelu oli yllättäen niin kivaa, että mietittiin että ensi vuonna pitää kans porukalla pistää korttitalkoot pystyyn. Ei mulla ainakaan into riittäisi hyvä jos yhteen korttiin, jos yksin niitä tekisin.


Tärkeintä oli löytää kiva jouluinen runo korttiin. Muutama aika kiva löydettiinkin.


Tämä Robinhoodista löytynyt kortti näyttää ehkä vähän ankealta, mutta se ei olekkaan mikä tahansa kortti, vaan syötäväksi kelpaava. 
Kuoreen osoitteeksi eräs koirankoppi ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania kortteja! Itsetehdyt on niin parhaita!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) Toivottavasti korttien saajatkin osaavat arvostaa niitä, eivätkä vain ihmettele liimalänttejä vika paikoissa yms. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä kortteja nuo itsetehdyt! :) Itse en ole oikein "askartelija tyyppiä", vaan ostan kortit aina valmiina.
  Pitäisi ehkä ensi Jouluna yrittää koittaa tehdä itse kortit :)

  VastaaPoista
 4. Voi huomennako kortit piti jo laittaa postiin. Ei toivoakaan että ehtisin itse tehdä.
  Hienoja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania kortteja olet tehnyt! :) Näitä katsellessa ihan hävettää kun itse lähetin valmiit kortit. Ens vuonna pitää oikeasti ottaa niskasta kiinni ja väsätä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, kyllä nyt tuntuu kivalta kun sain kerrankin aikaiseksi itse tehdä kortit :) Mä kyllä tykkään askarrella, mutta yleensä yksin ei viitsi moiseen ruveta, plus että yleensä multa loppuu ideat kesken. Mutta kyllä mun mielestä valmiistakin korteista löytyy tosi kauniita!

  VastaaPoista