maanantai 3. syyskuuta 2012

Korumania (ja viikon liikunnat..)

Illalla totesin että pitäisi ostaa korut hopeisina.
Seuraavana päivänä ostan kasan rihkamaa. Että näin taas ;)

Helsingissä tuli tosiaan vähän myös shoppailtua, mutta voisi ehkä sanoa että ihan kohtuudella kyllä.

Läksin VeroModasta hakemaan kesällä ostamalleni siniselle hameelle mustaa kaveria, ja ilokseni löysinkin sen alerekistä :)



Myös muut vaateostokset on samasta puljusta, pitsinen pusero, kaksi alustoppia ja raitatoppi. Näitä Vertsin raitatoppeja mulla nyt onkin jo kolme, kerran kun hyvän löytää ni pitää hankkia useassa värissä ;) Seuraavaksi kun on tarvetta uudelle perustopille taidan myöskin turvautua Vertsin valikoimaan, tuntuvat varsin hyviltä topeilta :)


Viime viikon liikunnat jäi odotetusti olemattomiin, lauantaina käytiin työkaverin kanssa pikaisesti ennen iltavuoroa salilla, jossa ehdimme olla noin puolisen tuntia. Ja siinäpä se. Meillä on mahdollisuus käyttää työpaikan salia ja kävin siellä nyt ensimmäisen kerran. Mikä häpeä. Jotenkin sitä vaan aina on niin kiire päästä kotiin, että ainakaan työpäivän jälkeen ei oikein huvittaisi jäädä. Täytyy yrittää jospa vaikka noin ennen iltavuoroja tai lyhennetyissä aamuvuoroissa tuota ihan kivaa mahdollisuutta muistaisi hyödyntää..

Se on uusi viikko taas alkanut.
Ihanaa ja toivottavasti vähän vähemmän sateista viikkoa teille ihanille! :)

2 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia sä olet ostanut! Kaikki korut kelpais ehdottomasti tännekin :) Ja tuota hametta metsästelin silloin, kun esittelit sen aiemmin ostamasi, en löytänyt :( Onneksi sulla oli onnea tuplasti :) Ja tuo pitsinen toppi. Matka Vertsuun pitänee taas tehdä :D

    Tosi ihanaa viikonalkua myös sulle ihanalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei hamonen osunut kohdallesi, on kyllä mun lemppareita tällä hetkellä. Vertsussa tuntui taas olevan aika paljonkin kaikkea kivaa, mun kannattaa siis tovi taas pysytellä sieltä pois :D

      Poista