lauantai 2. helmikuuta 2013

Raitamania

"Vaakaraita leventää" on kuultu kerran jos toisenkin suustani. Niimpä äitikin ihmetteli kuinka mulla nyt on näitä raitapaitoja harvase päivä päällä. Mutta mulla on nyt lupa näyttää leveältä ;) Hih, ei vaan, jotenkin olen nyt niin ihastuksissa näihin raitoihin että on tässä alkuvuonna tullut ostettua useampikin raitapaita. Ja ainakin yhtä vielä mielin, jos kaupoista sen löydän. Raitapaitabuuminihan alkoi hieman jo viime kesänä, kun tykästyin niihin VeroModan raitatoppeihin ja haalin niitä kolmessa värissä. Kovassa käytössä ovat kyllä olleetkin, hyvä että haalin. Mutta tässäpä siis tämän vuoden raitapaidat -samalla melkein kokonaan Hennesin tilaukseni..


Kaksi taimmaista siis Hennesiltä, pitkä mammaosastolta ja tämmösen huolisin vielä mustavalkoisena, eräällä blogimammalla sellaisen näin ja nyt en saa sitä mielestäni :D Netissä sitä ei ole, joten täytyy joku päivä mennä käymään kaupoilla.. Tuo yksi täällä onkin jo näkynyt, ja ensimmäinen on Lidlistä, leivänhakureissulla (Lidlissä on ihan tosi hyvää leipää!) mukaan tarttunut heräteostos :D 


Ja kun nyt alettiin niin muita ostoksia samaan syssyyn. 
En voinut vastustaa kun Hennesiltä sai vauvanvilttejä parilla eurolla. Tiedä tosin vielä meneekö vauvalle vai koirille :D Mitään muuta vauvahankintoja ei vielä ole tehty, mutta kohtahan se vissiin jo pitäisi alkaa tutkailemaan vaunu- yms. tarjontaa..


VeronModan alerekistä bongasin vihreän mekon, joka tosin vaatii helmanlyhennystä. Jokohan vihdoin saisi aikaiseksi kokeilla joulupukin tuomaa ompelukonetta.. Mulla ei muuten taida olla koskaan ollu mitään vihreää vaatetta, mitenhän tämä jotenkin tarttui matkaan. Ja huomatkaa pala pitsiä, edelleen kova juttu!

Mitään muuta ei juuri olekaan tullut osteltua, alusvaatteita ja jumppapaita, sekä se toppatakki ensi talven ulkoiluja ajatellen. Elloksen paketistakin menee kaikki palautukseen, parit ihanat kengät olisi ollu mutta olivat väärää kokoa :/ Ja voi että kuinka ihastuinkaan yksiin Ellokselta löytyviin kenkiin, kun äsken kävin sivuilla surffailemassa! Näyttäisivät justiinsa passeleilta ensi kesän meininkiin! Mutta hintaa ihan liikaa, edes 30 euron alennuskuponki ei tässä tilanteessa lohduta. Toivottavasti kukaan muu ei näihin tykästy ja saan alkukesästä tilata nämä itselleni suurella alennuksella :D
ellos.fi

4 kommenttia:

  1. Meille kotiutui H&M:ltä samanlaisia vilttejä, mustana ja vihreänä tosin ;) Raitapaidat on kivoja, mulla on niitä paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin voinut ottaa joka väriä, niin söpöjä :D

      Poista
  2. Voi ei! Miten suloisia nuo viltit ovatkaan! Eih, mäkin haluan :) Ihan liian suloisia!

    Ja kivoja vaatteita muutenkin :) Mä vielä harjottelen tota vaakaraidan käyttöä. Mulla on jo kaksi paitaa, mutta todellakin näytän niissä leveältä kuljetukselta. :D Muuten kyllä tykkään niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun olivat niin halpojakin vielä ;) Harmi että vaan kaksi sai tarjoushintaan..

      Höpöhöpö :D En mäkään kyllä oikein osaa näitä raitapaitoja käyttää ilman että olisi neuletakkia päällä, se vähän vähentää sitä raitaisuutta :D

      Poista