torstai 2. toukokuuta 2013

Brusali


Ensimmäinen yö nukuttu uudessa sängyssä. Tosin patjathan on samat vanhat joten ei se sen kummempaa ollut kuin ennenkään ;) Mutta oli se aamulla vähän helpompi nousta sängystä kun ei lattialta asti tarvinnu könytä. Ei tosiaan tarvi ei, hyvä että varpaat ylettää lattiaan kun sängynlaidalla istuu :D Oli kolme vaihtoehtoa mihin korkeuteen patjat haluaa, me valittiin se korkein. Ehkä yksi pykälä alemmas olisi ollut parempi, ellei jopa se alin.. Mutta mennään nyt tällä ainakin hetki, ehkä sitten joskus kun saa uuden patjansuojuksen hankittua voi samalla laskea nukkumakorkeutta. 


Ostin sängyn kanssa yhtä aikaa Malm-kampauspöydän, mutta nyt kyllä näyttää siltä että tulee turhan ahdasta jos sen tuohon laittaa. Paketissa siis vielä on, joten saattaapi olla että lähtee ensi Ikea-reissulla takaisin päin. Se ois vaa ollu niin kiva! Eikä meillä taida muutakaan paikkaa sille olla, harmi.

Tällä hetkellä makkarista siis puuttuu taso jolla tv:n tulisi majailla. Nyt sen virkaa ajaa vanha penkki, mutta vähän on turhan matala..


Sängynaluslaatikoista ole kyllä niin innoissani. Kaikkia ei vielä ole kasattu, siksi niitä ei tuossa kuvassakaan vielä näy. Yksi laatikoista on varattu päiväpeitolle, se kun ei meillä sänkyyn asti pääse kuin vieraita odotettaessa (ja kuvaustilanteissa ;) ). Muut laatikot täyttynevät talvitakeista, ja mikäli tilaa jää niin eiköhän sinne muutakin keksitä. Tuskin tuottanee ongelmia.


***
Flunssa se ei vaan ota helpottaakseen. Olen tässä kahden vaiheilla joudunko ensimmäistä kertaa soittamaan etten tulekaan huomenna töihin. Ja mikä morkkis siitä jo valmiiksi, vaikka ihan joku muu tässä nyt pitäisi ykkösenä olla kuin sijaistilanne töissä..

3 kommenttia:

 1. Vautsi vautsi vau!! Ihana sänky :) Ja aluslaatikot on varmasti niin käteviä. Näyttää kyllä niin ihanalta :)

  Ja nyt varmasti jäät kyllä saikulle. Itsestä pitää pitää huolta. Kyllä varmasti kaikki ymmärtää, jouduthan sinäkin varmasti välillä tuurailemaan ja auttelemaan muita. Muuten vielä tauti pitkittyy, kun et lepää. Maisu, levolle siitä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha vaan kun siitä lähtee ketjureaktio liikkeelle, tekisi mieli uusia sitä ja tätä ja tota; tajusin mm että päiväpeittokin on vanha kuin mikä! ;D

   Juujuu, levolla (ja saikulla) ollaan ;)

   Poista
  2. Miten siinä muuten aina käykin niin? :D Pitäis saada koko ajan uutta ja kivaa :D

   Poista