keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Saikkulainen

Antoihan se työterveyslääkäri tosiaan saikkua, mutta ei sitä olis kyllä vähempää voinu kiinnostaa asiani. Mulla meni ehkä about kaks minuuttia ni olin saikkulappu kourassa talsimassa autolle. Ens viikolla sitten neuvolalääkärille, kun ei tuo koko loppuajaksi sitä kuiten voinu kirjoittaa.


Ei kyllä olis voinu parempaan saumaan tämä "lomailu" tulla, ollut ihan kesä nämä pari päivää :) Vähän oon ulkona tupsutellut mitä jaksanut, kitkenyt kukkapenkkejä ja kasvimaata, mutta tietysti myös makoillut auringossa. Mutta myös sisällä on alkanut tapahtua -Uunon tavarat on pikkuhiljaa vihdoin muuttamassa omaan huoneeseensa. Se onkin tällä hetkellä ainut siisti huone meillä, kaikki muut paikat vinksin vonksin ja täynnä epämääräistä tavaraa :/ Sunnuntaina taitaa taas olla Ikea-reissu tiedossa, kun kummasti tuo ostoslista kasvaa koko ajan..


Meillä kävi eilen ihan pikkuinen vieras, veljen vastasyntynyt vauva. Pikkumies on kova vetelemään sikeitä, oon nähnyt hänet ehkä kaksi kertaa silmät auki, ja niin hän nytkin nukkui lähes koko vierailun ajan. Vähän jänskätti mitä koirat sanoo pienestä vieraasta, ja ihan niinkuin oletinkin, vauvan alkaessa pitämään pientäkään ääntä oli koirat ihan ihmeissään, ja Yara aloitti perus vinkumisensa kuten aina jos jostain kuuluu epämieluisia ääniä. Kauheesti olis molempien tehny mieli mennä lähempää katsomaan, varpaita kävivät vähän nuuskimassa, sen lähempää tuttavuutta ei laskettu tekemään. Dana vieraiden lähtiessä kävi koppaan kurkkaamassa -paikallaan katseli ja vauvan liikahtaessa laittoi pakin päälle :D Kunnon itkua ei vauva saanut aikaiseksi, silloin olisi saattanut alkaa kunnon räksytyskuoro. Mutta eiköhän sekin vielä vastaan tule ;)

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että jäit nyt kunnolla pois töistä. Nyt vaan nautiskelet olosta ja pidät huolta itsestäsi ♥ Ja otat aurinkoa ;D Voisin tulla kyllä kans!

  Miten kivalta huone näyttääkään! :) Sunnuntain Ikea reissulla saa poiketa meijänkin kautta :) Vaikka vissiin ajelettekin eri tietä. Viimeistään sit joskus :)

  Ja voi että, mä voin vaan kuvitella mikä hätä tytöille tulee, kun Uuno itkee. Tare menee aina ihan paniikkiin kun on kova itku jollakin. Se hätääntyy ja alkaa itsekin vinkumaan. Mutta eiköhän tytöt nopeasti totu uuteen perheenjäseneen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, viimeistään sit joskus :) Ikeaan mennään nyt äidin kanssa.
   Toivottavasti tottuvat, ja toivottavasti Uuno on tottunut jo masussa haukkumiseen niin ei tule huutoa joka kerta kun nämä alkavat räksyttämään :D

   Poista
 2. Moikka, sulla vielä napakoru. Kannattaako se ottaa pois? Itselläni siis ja mietin ottaako pois vai eikö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, vaihdoin tavallisen napakorun äitiyskoruun kun vanha alkoi kiristämään, joskus puolivälin paikkeilla. Tämän kanssa on pärjännyt hyvin, saa nähä kuin käy kun napa pompsahtaa ulos :D Toiset sanoneet pärjänneensä koko raskauden ihan peruskorun kanssa.

   Poista