lauantai 4. toukokuuta 2013

Keveitä kenkiä

 Olen pikkuhiljaa tässä viime päivien aikana vihdoin ja viimein saanut siirrettyä talvitakit pois näkösiltä, hyvin mahtuivat sängyn alle mutta ei sinne sitten juuri muuta mahdukkaan, päiväpeitto kyllä onneksi. Takkien lisäksi myös talvikengät joutivat jo pois käytöstä, ja kevät- ja kesäkengät puolestaan esille.

pikku-D ♥
 Otin ClasOhlsonilta ostetut kenkälaatikot siis myös käyttöön ja pääsin ilokseni eroon kaikkein rähjäisimmistä kenkälaatikoista, vaikka paljon noita pahvisia vielä jäikin. Oli nimittäin aikamoinen harmitus kun huomasin ettei pienempiin laatikoihin mahdukkaan nilkkureita! Höh. Saapaslaatikot puolestaan oli just sopivan kokoisia saappaille, ja nilkkureita niihin mahtuu kahdet. Täytyy noita saapaslaatikoita hakea muutama lisää ensi viikolla. Ja kesäkengille nuo pienemmätkin on ihan passelin kokoisia, avokkaita mahtuu parit samaan laatikkoon.

 
Nämä siis pois 

ja nämä tilalle..


Hmm.. Saatoin vähän järkyttyä kun kasailin kaikki samaan läjään. Valinnanvaraa olisi mutta lähes aina samat jalassa :S

Tässä taitaa nyt olla suunnilleen kaikki, miinus lenkkarit ja varvassandaalit ja parit nilkkurit joita ajattelin tarpeen vaatiessa voivan  käyttää myös kesällä. Osan, lähinnä kaikki juhlakengät, laitoin suoraan takaisin laatikoihin ja vaatehuoneen ylähyllylle, sillä niillä on sen verta vähän käyttöä tiedossa, jos ollenkaan.

Tein muutaman päätelmän kenkiä katsellessani. 
1. En välttämättä tarvisi yksiäkään uusia kenkiä täksi kesäksi.
2. Ballerinoja en ainakaan tarvitse yhtiäkään. 
3. Enkä tennareita, noistakin yhdet vielä pussissa eikä noita kaksia muitakaan ole juuri käytetty -ei tunnu omilta
4. Monet noista kengistä on sellaisia joita en ole käyttänyt moneen moneen vuoteen, kuten esimerkiksi nuo valkoiset avokkaat takarivissä. Joutaisikohan jo kirpparille? 
5. Perusavokkaita tulee ylipäänsä käytettyä aniharvoin. Niitä ei siis myöskään tarvinne ostaa täksi kesäksi.. 
6. Jos jotain kuitenkin eksyn ostamaan, niin matalat mustat kiilakorkoavokkaat (esim. Vagabondit), kivat korkkipohjaiset sandaalit sekä kiilakorkoiset tennarit olisi kyllä tervetulleet ;D

5 kommenttia:

 1. Mä en taida edes uskaltaa laittaa esille mun kaikkia kenkiä yhtä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäkun joo, haastan sinut tekemään kenkäpostauksen! ;)

   Poista
 2. Voi apua mitä ihanuuksia! Minkä kokoinen jalka sulla on? Mä voin tulla ostoksille ;D Pitäisikin muuten pistää kans omat kengät ihan konkreettisesti esille ja kylmän viileesti pistää eteenpäin ne joita ei oikeasti tule jonkun isomman vian vuoksi käytettyä. Kuten sillee, et tappavat jalat. Mun ihanista korkkareista en kyllä taida raaskia luopua, vaikkeivät kunnolla koskaan käyttöön pääsisivätkään. Pitäähän ne olla kaapissa jos, JOS, joku sellainen tilaisuus tulee, jossa niitä voi käytää. Eiks nii?

  Mä kans meinasin ostaa noita Clasun laatikoita, mut kaupassa tuli mieleen, et mitä jos eivät olekaan sopivan kokoisia kengille. Toistaiseksi mun säilytys (kaikki samassa laatikossa) saa luvan kelvata. Mut mulle tarjoot ensin, jos myyt ;D Toivottavasti sama koko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, oiskohan noi suurin osa 37, jotku saattaa olla 36 tai 38.. Ihan hölmöä säilöä vuodesta toiseen kenkiä joita ei koskaan käytä, mut ku ei niistä oikein raaski luopuakaan. JOS vaikka joskus tuleekin käyttöä :D

   Ja kyllä vaan, vaadin sultakin kenkäpostausta!

   Poista
  2. Kyllä, sit kun tuun teille kylään (ja olen tulossa! :D) niin mä tuun sovittelee ;D Aika lailla samaa kokoa taitaa täälläkin mennä, 37-38. Riippuu lyllä kengästä
   Kenkäpostaus siis tulossa täältäkin :)

   Poista