perjantai 10. toukokuuta 2013

Helpotus

Tänään töistä lähtiessä pakkasin kaappien sisällöt mukaani. Oletuksena ettei enää tarvisi töihin mennä, päivemmällä nimittäin varasin maanantaille lääkärin. Viikkojen jahkailujen ja "jos vielä muutaman vuoron katon" jälkeen nyt siis riitti, olo töissä ja etenkin töiden jälkeen kotona kaikkea muuta kuin kiva. Selkää särkee välillä niin että yöuniakin haittaa, muista säryistä puhumattakaan. Haarukset tuntuu välillä siltä kuin olisi jollain mukiloitu. Yhtenä iltana tuli itku kun olo vaan oli niin surkea. Mutta jospa se nyt sitten tästä, vähän reilu parisen viikkoahan mulla niitä töitä vielä olis ollut. Heti saatuani lääkärin varattua ja kerrottua asiasta pomolle tuli mielettömän helpottunut fiilis. Ehkä siis täysin oikea päätös, eikä yhtään liian aikaisin.

32+0

Viikot senkun vähenee. Takana niitä jo 32. Hurjaa. Masukin kasvaa hurjaa vauhtia. Vaikka jotkut sanoo että kamalan pieni vielä. Ja toiset tietysti että onpa se jo iso. On se kiva kun toisen vartaloa saa ihan avoimesti työryhmässäkin kommentoida ja ihmetellä ;)

Viikolla treffattiin muutaman ystävän kanssa, yksi heistä myös raskaana ja oli kiva huomata etten ole yksin monien ajatuksieni kanssa, esimerkiksi siitä miltä ajatus tulevasta sairaalassaolosta tuntuu. Mutta samalla reissulla sain kyllä sellaisen huonoäiti -fiiliksenkin itselleni aikaiseksi, kun toinen ystävistäni, pikkuisen tytön äiti, miettiessään uuden turvaistuimen hankkimista totesi ettei kyllä hanki lapselleen käytettyä turvaistuinta. Ja minä pihi olen niin mennyt tekemään, oli ensimmäinen ajatus mielessäni. Mutta en liene ainut kuka "tyytyy" käytettyyn, eikä näistä kai kannata sen enempää murehtia, kukin tavallaan. 

Nyt pitäisi kai hankkia jotain murkinaa masuun.
Sitten ehkä katsomaan veljen pikkuista ♥


8 kommenttia:

 1. Se on varmaa että huono äiti -fiiliksiä tulee eteen matkan varrella vielä useita eikä niistä missään nimessä kannata välittää sitä hetkeä pidemmälle. Aina on joku äiti joka tekee jonkun asian reippaammin tai joka mielestään osaa etevämmin, mutta kaikkihan me ollaan omalle lapselle parhaita ja rakkaimpia! Vain rakkaus ja huolenpito on tärkeitä, kaikki muu hienosäätöä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan varmasti oikea ratkaisu, oma vointi on nyt tärkeintä. Minulla ainakin on selkäsäryt pysyneet lähes kokonaan poissa sen jälkeen kun lomalle jäin.

  Sinun masu näyttää kyllä pieneltä, kun tämä oma on niin jättimäinen, tai ainakin se siltä tuntuu :) Täällä on viikkoja 35+2 ja äippälomakin alkoi tiistaina =) Välillä olo on kyllä niin hankala ja vaikea, että ei tiedä miten päin olisi. Välillä olisin jo ihan valmis hankkiutumaan eroon tästä rantapallosta :D Nyt on alkanu myös turvotusta olemaan jaloissa ja sormissa, etenkin iltaisin ja aamuisin. Hyvä kun kahvipurkin saa nakkisormilla aamuisin auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, sun ei kauaa enää tarvi odotella :)
   Toivotaan tosiaan että selkäsärkyt jäisi pois tai ainakin vähemmälle, ikävää kun ei tiedä miten päin olisi kun mikään ei ole hyvä.

   Poista
 3. Ihan oikein teit, nyt pitää ajatella sitä kasvavaa pikku tyyppiäkin eikä miten ne siellä töissä pärjää:) Myönnän en itekkään ihan helpolla olis jääny saikulle kun supisteli ja oli liitoskipuja ja ah niitä sukkapuikko vihlasuja, muutama lepopäivä ja sitten taas mentiin siihen asti kunnes äippäloma alkoi.
  Istuin asiaan, kyllä ne käytetytkin on hyviä, itse kyllä halusin uuden ja se jäi sitten kakkoselle ja sitten myin eteenpäin. Tällä hetkellä "ykkös-autossa" molemmilla uudet ja "kakkosessa" käytetyt...

  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vapaapäivinä sai kivasti huilattua ja ajatteli että katotaan nyt vielä tuo seuraava työpätkä, ja kuiten jo taas ekana työpäivänä oli jo ihan kypsä koko touhuun..

   Poista
 4. Voi ihana masu ♥
  Ja ihan oikean päätöksen teit! Pitää ottaa iisisti! ♥

  VastaaPoista