maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäneidit

Voi jösses, joko tässä taas pari päivää hurahti. Kiireistä tämä elämä kun ei töissä ole tarvinnut käydä. Tai sitten se tekee vaan entistä laiskemmaksi ;) Mutta niinhän ne eläkeläisetkin ovat aina kauhean kiireisiä.. Mutta kyllä mä viikonlopun aikana kaikenlaista puuhastelinkin. Pihalle on laitettu satoa kasvamaan, kasattu Ikean hankinnat (kaikki kaks kasattavaahan sieltä olikin :D ) ja saatu hankinnat jopa suurimmaksi osaksi paikoilleen (eli huoneita vähän uuteen uskoon), käyty kyläilemässä ja mitä vielä, joten ei nämä päivät ihan sohvan pohjalla ole menneet vaikka aika paljon toki sielläkin (tai lähinnä tässä koneella). Mutta ihana kun ei ole töissä nyt tarvinnut olla niin jaksanut muutakin. Olen myös alkanut käymään tyttöjen kanssa kävelemässä ainakin kerran päivässä, joskus useamminkin mikä ei kyllä olisi töiden päälle käynyt mielessäkään. Lenkit ei ole pitkiä eikä vauhti kova, mutta parempi sekin kun ei mitään. Perjantaisen Ikea reissun jälkeen olin kyllä aika kuollut, vaikkei me nyt kauhean kauaa siellä pyöritty. Mutta ei nyt sitten enää vähään aikaan tarvi moisia reissuja tehdä. Vähän kyllä harmittaa, serkulla olisi ylppärit lauantaina mutta en Espooseen asti jaksa lähteä autossa istumaan vain muutaman tunnin takia..


Yöt on aika huonoja, varmaan jatkuu samanlaisina nyt sitten loppuun asti. Joka ei muuten enää ole kauhen kaukana, kääk. Milloin koskee mihinkin, on sitä sitten kyljellään tai selällään niin jollain tapaa tuntuu huonolta ainakin jonkin ajan kuluttua. Selkää särkee myös päivisin, kuten myös kylkiä ja liitoskipujakin löytyy. Mutta en valita, ei tämä tosiaan enää kauaa kestä ja pian meillä on oma pieni ♥ 

Tosin sen itse synnytyksen voisin mieluusti jättää väliin.. 


Viikonloppuna oli kivan kesäistä, ja yritinkin saada tytöistä pari kesäkuvaa. Suurimmasta osasta puuttuu häntää tai korvaa, mutta oli siellä joukossa muutamana kokonainenkin koira :D 

Tänään sitten näyttääkin taas olevan harmaan päivän vuoro, pöh. Tosin tämän päivän ohjelma taitaa olla kans aika selvillä; kone sammui itekseen tuossa äsken kesken lauseen, joten lienee jo korkea aika siirtää koneelta kaikki tuhannet kuvat turvaan. Sitä varten olen ostanut ulkoisen kovalevyn jo reilu vuosi sitten, mutta homma on vähän jäänyt...

5 kommenttia:

 1. Voi ihanat tytöt ♥ Voin vaan kuvitella miten Tare rakastuisi noihin suloisuuksiin :) Pakko päästä joku kerta koiratreffeillekin :)

  Olis muuten kiva kuulla vähän mietteitä tulevasta synnytyksestä. Minkälaiset fiilikset sulla on? Jännittääkö ja oletko kovastikin miettinyt sitä? Onko kaikki jo suunniteltu valmiiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa katsomaan tyttöjä :)

   Heh, tulevaa synnytystä odotan lähinnä kauhulla. Olen ajatellut että voisin siitä jotain kirjoitellakin, jahka saan jotain järkevää siitä aikaiseksi..

   Poista
 2. Ihania karvakorvia! Täällä myös fiilikset lähestyvästä synnytyksestä vaihtelevat päivittäin... Välillä oon kauhusta kankeana ja toisinaan odotan malttamattomana, että alkais jo! Tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppiä sinnekin, nopeesti nää päivät loppujen lopuksi menee :)

   Poista