maanantai 13. toukokuuta 2013

Kantoreppu harkinnassa. Vaiko ehkä sittenkin kantopussi?

Ennen ei termit Manduca ja Tula sanoneet mitään, mutta niin sitä vain oppii uutta tarpeen tullen ;) Tällä hetkellä siis mietin että kumpi parempi? Onko kokemuksia? Ensin meinasin kantoliinaa, mutta itseni tuntien aloin epäilemään että näinköhän jaksan sen solmimisen opetella..

Manduca näyttäisi saavan kovasti kehuja, mutta toiset sanoo Tulan olevan vielä parempi. Hinnoissa ei suuren suuria eroja näyttäisi olevan. Vai pitäskö malttaa odottaa että pääsee vauvan kanssa reppuja testailemaan, että kumpi tuntuu kuorman kanssa paremmalta. Tulan saisi Ipanaiselta myös vuokralle, joten sitä voisi rauhassa testailla ennenkuin ostaa omaksi, ei menisi suurta summaa hukkaan jos ei hyvä olisikaan. Manducoita puolestaan näyttäisi olevan paljon myynnissä myös käytettyinä..

manduca (kuva raskauskeiju.fi) vs tula (kuva ipanainen.fi)
Yksi vaihtoehto jota olen miettinyt on kantopussi. Eräällä olen sellaisen nähnyt ja vaikuttaa todella näppärältä ainakin ihan pikkuiselle. Onko sellaisesta kokemuksia? 

kuva vekaravintti.fi

4 kommenttia:

 1. Mä taitaisin kyllä kallistua suoraan kans tuollaiseen reppuun, en varmasti edes oppisi sitomaan kantoliinaa. Molemmat repuista näyttää ulospäin oikein kätsiltä, mutta varmasti niissäkin on omat eronsa. Vaikeita valintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne liinat kyllä näyttää niin hankalalta että mulla palais päreet varmaan heti :D Tuommonen reppu olis myös ehkä vähän enempi semmonen mitä ville saattaisi suostua käyttämään :D

   Poista
 2. En kyllä näistä vielä itse niin tarkasti ymmärrä, mutta oon kuullut että nää on kovin käteviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin myös että on käteviä, etenkin jos lapsi on kovasti sylissä viihtyvää sorttia. niin saa kädet kuitenkin vapaaksi. Kun vaan tietäisi mikä on se itselle sopivin malli..

   Poista