torstai 16. tammikuuta 2014

Mulla kauas menolippu on

Me ollaan Aatun kanssa lähdössä viikonloppuna reissuun :) Menolippu ei kylläkään otsikosta huolimatta ole kauhean kauas, mutta sen korvaa määränpäässä odottava seura ♥ Ja junalla mennää, vähän jänskää. Mitähän Aatu tykkää junailusta? 
 

Yritin vr:n sivuilta etsiä tietoa miten vauvan kanssa junailu sujuu turvallisimmin, mutta sieltä ei löytynyt tietoa onko turvaistuinta mahdollista saada penkkeihin tms., joten laitoin asiasta viestiä. Juu ei mitään istuimia, vauva matkustaa sylissä tai esim vaunuissa. Mahdollista varata paikka siten että vaunut saa oman paikan eteen, ja siihen minäkin sitten päädyin. Kovat oletukset että Aatu viettää matkan päiväunilla kärryissään ;)  Helsinkiin siis tiemme vie, lauantaina iltapäivällä kun ensin on aamusta käyty uimassa :). Tätä pientä reissuamme varten sain ystävältä lainaan matkarattaisiin sopivan kopan/lämpöpussin, joten isoja vaunuja ei tarvitse ottaa mukaan, ja huutiksesta löysin matkasyöttötuolin kympillä. Mutta voi viude sitä tavaramäärää joka näinkin lyhyelle reissulle pitää ottaa mukaan, tuttipulloista, uninallesta ja vuodesuojista lähtien. Ja tässä vielä haaveillaan vähän pidemmistäkin reissuista. Onneksi ihan kaikkea ei tarvi ottaa, vaan ystävältä löytyy petivehkeet, pyyhkeet ja mulle kosmetiikat (ainakin oletan niin ;) ), joten vähän helpommalla pääsee. Ihana päästä murusen kanssa reissuun ja ihana nähdä ystävää ♥

Ihan pakko vielä sanoa että hittolainen kun tuo junalla matkustaminen on tyyristä! Hyi. Mutta kun ei tuo autoilukaan tuolla pääkaupunkiseudulla yhtään hutsita..

6 kommenttia:

 1. Kivaa reissua <3
  Toivottavasti ei oo vr:llä ongelmia niinkuin aina :D

  VastaaPoista
 2. Mä junailin viime keväänä lasten kanssa tampereelle ja oli kyllä kaikin puolin positiivinen kokemus. Se lastenvaunu oli mun mielestä hyvä ja hyvin kului aika noiden vähän isompien kanssa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lastenvaunu on kyllä varmaan ihan mainio sitte ku poju on vähä isompi, seuraakin siellä varmasti on tarjolla :)

   Poista
 3. Toivottavasti oli kiva viikonloppu ♥

  VastaaPoista