sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Muumien uusi koti

Muumimukit ja kulhot on majailleet ehkä hieman uhkarohkeasti kaikki samalla hyllyllä astiakaapissa. Kesäisen keittiörempan (juu, vieläkin näyttämättä) jälkeen olen etsinyt pientä lasiovista kaappia, johon osa muumeista voisi muuttaa. Kaikki vaan tuppasivat olemaan ihan liian suuria. Kunnes eilen ihan sattumalta törmäsin erääseen yksilöön, kaupassa josta ei olisi kyllä tullut mieleenkään moista etsiä.  Joku ehkä jo arvaakin, olen samaisesta kaupasta joskus muulloinkin tehnyt aikamoisia löytöjä. No mistäs muualtakaan ku Lidlistä :DKaappi on kylläkin joku kylpyhuonekaappi, mutta kai se tuossa keittiössäkin menee x) Hyllyjä ei harmillisesti ole kuin kaksi, täytyy isältä tilata muutama lisää :) Ja mahtunee tuonne varmasti muutakin kuin pelkkiä muumeja, vaikuttaa yllättävän tilavalta. Myös laatikko on ihan kiva lisä, ei huolta etteikö sinne tavaraa löytyisi.  

Semmonen löytö tällä kertaa. Pitäisi käydä ko kaupassa useammin, tiedä mitä kaikkea menee sivu suun kun melko harvakseen siellä käy. Mainoksiahan en koskaan jaksa lukea..

6 kommenttia:

 1. Kiva kaappi! Meilleki kelpais tommonen! :)

  Sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikä pahasti edes köyhdyttänyt lompakkoa :)
   Tosi kiva että liityit lukijaksi :)

   Poista
 2. woooott!??! Lidlistä!??! :D Enpä olisi uskonut että sieltä tuollaisia löytää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No en minäkään, vaikka kai sitä nyt jo pitäisi olla oppinut että sieltä voi löytyä mitä vaan :D Ja näiden kaappien vieressä oli niitä "kynsiuuneja" joilla geelikynnet saisi tehtyä :O

   Poista
 3. Lidl on kyllä sellainen aarrekauppa. Sieltä bongailee välillä mitä ihmeellisimpiä juttuja ja kuitenkin niin hyviä. Muistan tuon hyllyn nähneeni, mutta en muistanut, että se kylppärikaapisto olisi. Hyvältä näyttää keittiössäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää vissii alkaa lukee Lidln mainokset ettei mee mitään aarteita sivu suun :D

   Poista