lauantai 25. tammikuuta 2014

Yh viikko

Huihai kun on taas menny haipakkaa. Sain taas kokeilla vähä yh-arkea kun Ville oli viikon toisaalla töissä. Taisin kyllä vähän lintsata, sillä ei me oltu kaksin ku muutama yö. Maanantaina aamupäivällä kotiuduttiin Helsingin reissulta, kotimatka meni onneksi hieman viihtyisämmin kuin mennessä, kun ihan oikeille paikoille päästiin. Eihän se Aatu kyllä malttanut nukkua yhtään, kun oli niin paljon nähtävää. Ikkunastakin katteli ulos moneen otteeseen. Äiti haki meidät junalta ja käytiin heillä syömässä, ja sitten innostuttiin vielä lähtemään ostamaan meille sohva, vanha kun myytiin pois jo viikkoja sitten. Hyvin on muuten pärjännyt nojatuoleillakin, ei yhtään pöllömpi vaihtoehto ja kivasti avarampaa. Sohva meille nyt kuiten tulee, joskus ens kuun alussa. Mutta niin, maanantaina tultiin sitten lopulta kotiin vasta alkuillasta ja tiistaina päivällä lähettiin taas evakkoon. Käytiin Aatun kanssa vähän kaupoilla ja yöksi mentiin porukoille, Yaralla kun oli seuraavana aamuna lääkäri ni oli helpompi siitä sitten lähteä sinne. Pitäisi muuten opetella ihan säännöllisesti pesemään nuo koirienkin hampaat, niin ei tarvis joka vuosi pulittaa hampaidenpuhdistuskuluja.. 


Koko keskiviikko menikin sitten äidillä, vasta iltapuurolle tultiin kotiin. Torstaina oli mammarehvit meillä, eli pari kaveria tuli kylään. Tein meille ensimmäistä kertaa munakasrullan ja kaveriksi salaattia,  hyvää oli! Eilinen vietettiinkin sitten ihan vaan kotona ja koko päivä sisällä, pyjamissa kumpainenkin, Aatu koko päivän ja itsekin pitkälle iltapäivän puolelle. Ihanaa laiskottelua.


Pakkanen on jaksanut paukkua koko viikon joten ulos ei oikein ole päässyt, mutta on tuo aurinko kyllä vaan niin ihana! Ja ihan kiva välillä ihan luvan kanssa vaan nyhjätä sisällä. Koirille ois kyllä tehny ihan hyvää päästä vähän energiaa purkamaan ulos, mutta reppanat hyytyivät lähestulkoon jo terassin laidalle päästyään. No tänään sitten vähän lauhempaa, mutta aamuisen uinnin takia päikkärit sisätiloissa. Jahka tuo pikkumies tuolta heräilee niin lähdetään vähän kaupoille pyörimään.


Viikossa Aatukin on oppinut uutta,  tai no kontilleen nousi jo viime viikon puolella mutta nyt paljon pidemmäksi aikaa ja useammin. Olen yrittänyt näyttää mallia kuinka siitä lähdetään liikkeelle mutta ei se taida hiffata ;) Lisäksi torstaina huomasin että jää istuanököttämään ilman tukea kun laittaa istumaan. Ainakin hetkeksi ennenkuin köllähtää nurin :D 

Vähän eilen illalla ärsytti, vihdoin ja viimein kun olisin joutanut koneelle blogin pariin niin jumittaa, bloggeri ja sähköposti myöskin. Ärh. Kerrankin kun kone oli yhteistyössä, tänään olen saanut käynnistää sen jo kahdesti uudestaan :/

2 kommenttia:

 1. Jahas, munakasrullasta kuulisin mielelläni ohjeen. Olen niin huono tekemään munasta ruokaa, mun mielestä se maistuu usein niin tylsälle. Keitetyt munat on jees, mutta omeletit taas ei iske.

  Apua! Aatusta taitaa kasvaa iso poika, ennen kuin ehditään nähdä. Kauheeta millaista vauhtia lapset kasvaa!

  Sain muutem pienoisen sydärin, kun olin just postailemass bloggerin kaatumisen aikaan. Mä pelkäsin deletoineeni koko roskan. Onneksi sit taas alkoi toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä se tänne rustailla, kivan helppo ohje jota kantsii kyllä kokeilla :)
   Hihih, onneksi oli väliaikainen katkos vaan, kamalaa jos koko blogi olisi hävinnyt :/

   Poista