lauantai 18. tammikuuta 2014

Perjanta 13. päivä?

Ei mennyt kaikki kuin strömsössä meillä tänään. Aamulla oli uinti ja mulla kyllä kello soimassa, mutta pommiin nukuttiin. Tai no, Aatu kyllä oli hereillä ja tovin kuuntelin kun sängyssänsä höpötteli, mutta koska kello ei (mukamas) ollut vielä soinut en pitänyt kiirettä. Sitten satuin vilkaisemaan kelloa, 8:27! Tunnin päästä pitäisi olla polskimassa. Tehtiin ennätysnopea lähtö, ja oltiin jopa vähän turhan aikaisin paikalla. 
Myös junalle lähdön kanssa tuli yllätys yllätys kiire, paitsi että juostuamme oikealle lähtöpaikalle juna olikin 40 minuuttia myöhässä. Onneksi ei tarvinnut jäädä asemalle odottamaan vaan saattajana ollut isäni kuskasi meidät heillä käymään, sainpahan syödyksi ;) Junamatkakaan ei ihan ollut sitä mitä olin ajatellut, intercity-vaunut olivat edellisyönä jäätyneet (?) ja käytössä oli vain kolme perusvaunua. Ilman paikkaa jonne vaunut saa kivasti oman penkin eteen. No, konnarivaunussa sitten matkattiin, hieman tuli varpaille kylmä. Ja Aatulle nälkä, imettää en siinä paikassa pystynyt eikä pulloa saanut lämmitettyä. Onneksi pojulle kelpasikin kassilämmin maito. Eikä tietysti nukkunut yhtään vaikka mä niin olin sen kuvitellut. No perille päästiin mikä tietysti on pääasia :) Nyt nukkumaan jotta jaksetaan huomenna ihmetellä suurta kaupunkia ;)


Tosi kivasti nää kuvat tässä mutta en tällä puhelimella osaa niitä tuonne tekstin sekaan siirrellä ;) 

2 kommenttia:

  1. Sielläkin ollut epäonninen perjantai. Munkin piti silloin ihan tarkistaa kalenterista, että eikös se ollutkaan 13.pvä. Onneksi nyt jo parempi, toivottavasti sielläkin. Ihanat te mussukat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten välillä sattuukin kaikenlaista samalle päivälle. Onneksi loppureissu sujui ilman turhia mutkia matkassa :)

      Poista