perjantai 3. tammikuuta 2014

Päivän kosmetiikat vol2

Tein viime syksynä postauksen jossa laskin kaikki päivän aikana käyttämäni kosmetiikkatuotteet. Noh, ihan mielenkiinnosta - onkohan määrä nyt pikkuvauvan äitinä vähentynyt? Kun ainakin tuntuu ettei niin kauheesti tule lotrattua... No, silloin saldo oli 33, ja tässä putelit eräältä päivältä ennen joulua:

Aamulla kasvojen putsaus 1. kasvovedellä ja 2. kosteusvoide päälle. Hampaiden pesu 3. hammastahnalla.

  
Käsien pesuun 4. käsisaippuaa ja hiuksiin 5. lakkaa.


Meikkinä ihan vaan 6. meikkipuuteri, 7. ripsari ja  8. kulmakarvageeli.


Pitkin päivää tulee käytettyä 9. huulirasvaa ja 10. käsivoidetta, tosin etenkin jälkimmäistä pitäisi käyttää paljon useammin kun kädet on taas niiiiin korput :/. Lisäksi kuvista unohtui 11. keittiösaippua, jolla pesen kädet keittiössä jokusen kertaa päivässä.


Illalla suihkuun, hiukset 12. shampoolla ja 13. hoitsikalla, naama 14. ja kroppa 15. omillansa.


Sitten vielä vessassa omat iltatoimet osaksi samoilla tuotteilla kuin aamulla, erona yöksi vähän tuhdimpi 16. voide naamaan, 17. silmänympärysvoidetta sekä 18. rasvaa kinttuihin.

Heh, niinkuin ajattelinkin, hieman on putelit vähentyneet. Kaikki päivät eivät tietenkään ole samanlaisia, joskus en meikkaa ollenkaan, joskus saatan laittaa vielä kajalia ja luomiväriä. Joskus laitan lisäksi vähän jotain tuoksua ja joskus en muista rasvata ihoa tai käsiä koko päivässä. Eikä joka päivä tule käytyä suihkussa ja joskus taas siellä tulee puljattua useammankin aineen kanssa. Ja tietysti jos on lähdössä jonnekin että pitää vähän jopa laittautua niin johan putelien määrä kasvaa.

Huomasinpa myös että aika moni tuote on tässä vuoden kuluessa vaihtunut, vain pari suosikkia pysynyt samana.

Semmosta täällä, kuiva ja rupsahtanut mamma kiittää ja kuittaa ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo Tigin lakka on mun ehdoton lemppari, oon käyttänyt sitä ties kuinka monta vuotta (ja monta pulloa), tosin nyt ostin kokeeksi yhden lakan luonnonkosmetiikkaa, saa nähä vetääkö tuolle vertoja jahka pääsen kunnolla kokeilemaan :)

   Poista
 2. Jaahas, meikällä edelleen tämä postaus tekemättä... :P Yritän muistaa piakkoin tehdä :)
  Mutta onhan tuo 18kin oikein hyvä määrä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva etten mä ole ainoa jolla jää postaukset roikkumaan ;) Onhan siinäkin juu tököttiä, laskeskelin että vähimmillään kyllä mennään alle kymmenellä eri aineella päivässä, jos ei mitään ylimääräisiä jaksa.

   Poista