maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukut 13-20

Taas se vierähti yli viikko. Ja enää pari hassua pussukkaa jäljellä - joulu on ihan kohta ♥ Kaikki on kesken ja osa lahjoistakin vielä ostamatta mutta ei oteta ressiä :)


Pienessä pullossa on mineraaliluomiväri - täytyy kokeilla mutta mulla on vähän tapana sotkea näiden irtopuutereiden kanssa että katsotaan miten käy :D

Meikin kiinnittäjä - luulin alkuun että tämä on jokin glitterimeikkijuttu (ei mun juttu) mutta paljastuikin meikin kiinnittäjäksi - mielenkiintoista. Ainut että tiedä sitten kuinka kavereita ollaan tuon metallinhohdon kanssa.

Taas yksi joulun tuoksuista, Spicy Vanilla, tällä kertaa isona suihkugeelinä. Tuoksu ihan kiva, mutta ei voita Apple delightiä.

Kuorintaöljy käsille lupaa tehdä ihmeitä rutikuiville käsille. Kuulostaa hyvälle. Toivottavasti ei vaan oo liian hyvää, sillä tuubilla hintaa peräti 13€ :o

Silmämeikinpohjustaja. Mulla on joku Lumenen vastaava, ehkä noin sata vuotta vanha, joten ehkä jo aika vaihtaa uuteen. Jos haluan meikin pysyvän edes vähän pidempään siistinä niin pakko käyttää.

Huuhteluetikka hiuksille. Siis mikä?? Meinasin pistää kiertoon ilman kokeilua, mutta saanut sivuilla positiivista palautetta että kokeiltava on. Oon vaan niin laiska käyttämään mitään ylimääräistä, ja tämä jos jokin sellaiselta kuulostaa. Tai siis, riippuen siitä onko tätä tarkoitus käyttää hoitsikan sijasta vai vielä lisänä...
 
Hoitava jalkavoide - käyttöä löytyy :D Mutta hei, ehkä ensimmäinen jonka tuoksu ei miellytä. Onneksi tuote on suunnattu tuonne maan tasoon niin tarvi sieltä tuoksutella.

Virkistävä puhdistusgeeli kasvoille. Kylppärissä edellinen putsari alkaakin vetelemään viimeisiään niin pääsee suoraan sinne :)


 

2 kommenttia: