lauantai 12. joulukuuta 2015

Yves Rocher luukut neljä, viis, kuus.... ja kakstoista

Meinasin tosiaan että muutaman päivän välein näitä joulukalenterin aarteita näyttäisin täällä mutta vähän nää päivät vilahtaa. Tässä siis edelliset yhdeksän päivää x) En tietenkään enää muista mikä päivä tuli mitäkin, paitsi tämän ja eilisen. Tuo eilinenkin oli pienen mietinnän takana. Kaiken kaikkiaan saldo on tähän mennessä ollut ihan jees, vaan kaksi tuotetta jota tuskin tulen omaan käyttöön ottamaan.


Osmanthus -tuoksunäyte. "Raikas, suloisen aistillinen kukkaistuoksu" Tuoksu olisi ehkä ihan ok, mutta ärsyttää tuo pullo, joka on ilman sumutinta. Onnistun kuitenkin läträämään sillä joka kerta kun sen avaan, joten tätä ehkä tarjoan jollekin vakaakätisemmälle :D

Toinenkin tuoksu tullut, kotoisa vanilja. Ihan kiva, vaikka alkuun ajattelin että tuskin tulee edes kokeiltua. Mutta kokeilin sittenkin ja kotituoksuna onkin aika kiva. Tulee mieleen vaniljasokeri.

Tänään tuli kynsilakka, tällä kertaa pinkkinä. Ekana päivänä tullut harmaa on ollut kovassa käytössä joten kiva saada toinenkin :) Mikäli vaan joskus saan sen auki, käänsin ja väänsin mutta ei vaan auennut :o 

Honey & Organic Muesli -päivävoidetta en edes löytänyt Yves Rocherin sivuilta, liekö poistunut tuote (?). Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, joten mikäli kunnon pakkaskelejä saadaan niin käyttöä ainakin olisi. Muutoin ehkä yövoiteeksi, mikäli päiväkäyttöön liian tuhtia.

Huulikiilto. Ensimmäinen tuote joka melko varmasti jää avaamatta, ei vaan tule kiiltoja käytettyä joten taida raaskia muuten vaan avatakaan, kivempi antaa eteenpäin iskemättömänä.

Eilisestä pussukasta löytyi musta vedenkestävä kajal - vedenkestävää mustaa mulla ei ennestään ollutkaan joten tosi kiva.

Hiusnaamio kuiville latvoille. Tuoksu ainakin kiva, ja sivuilla kovasti kehuttiin, kokeiluun menee.

Kuorinta-aine kasvoille, aprikoosi. Tämäkin tuoksuu ihanalle, onkohan näillä edes pahoja tuoksuja?

Pieni suihkusaippua, joulun toisessa tuoksussa eli Apple Delight. Tuoksu paljon mieluisampi kuin aikaisemmat huulirasva ja käsivoide. Nam. Tätä olisi voinut olla isompikin pullo :D

Sellasia siis sieltä, puolet vielä jäljellä joten jännä nähdä mitä vielä löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti