maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukut 21-24

Joulu saapui ja pussukat loppui. Oishan näitä voinu viel vaikka availlakin :D  Uhkasinkin että ensi vuonna joulukuun lähetessä annan nyt säästetyt paperipussit ystäville ja voivat täyttää ne sitten uudeksi kalenteriksi. Tosi hyvä idea mun mielestä ;) 

Mutta josko nyt ensin nämä Yvesin pussukat. 


Silmämeikinpoistoaine, tätä mulla on ollut ennenkin ja muistaakseni ihan ok, etenkin nyt kun meikkiä tulee käytettyä paljon kevyemmin kuin mitä tuolloin.

Kuivaöljy. Tuoksu on tosi kiva ja mitä vähän testasin niin tuntui imeytyvän nopeasti. Ainut mikä vähän risoo on se, että pitäiskö näitä suihkutettavia rasvoja muka pystyä käyttää niin ettei samalla kaikki muukin ole rasvassa? :D

Apple Delight vartalovoide, onneksi tähän sattui se kaikista herkullisin joulutuoksuista ;).

Ripsiväri, tätäkin on ollut mulla ennen ja tykkäsin, erittäin tervetullut kun nykyinen alkaa vetelemään viimeisiään.

Nämä kaikki neljä oli oikein mieluisia ja varmasti käyttöön pääseviä. Entä mikä fiilis jäi koko kalenterista? Kivahan niitä oli päivittäin avata ja muutama mielenkiintoinen uusi tuttavuus odottaa käyttöönpääsyä, vaikka toki joukkoon mahtui niitä hutejakin. Jos olisin saanut 70 euron lahjakortin yvesille niin tuskinpa montaakaan näistä olisi ostoskoriin päätynyt. Tuleepahan tutustuttua uusiin tuotteisiin, tiedä vaikka löytyisi uusia lemppareita.  Ja jos ensi joulunakin tämmöisen lahjaksi saisin niin ilomielin vastaanottaisin ;)
 Seuraava operaatio olisikin laskea mikä tuotteiden arvo on, muistaakseni se sivuilla oli sanottu melko paljon korkeammaksi kuin millä kalenteria myytiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti