torstai 3. joulukuuta 2015

Toinen ja kolmas luukku

Yves Rocherin joulukalenterin toinen ja kolmas luukku piti sisällänsä tämän joulun kausituoksuja - sokerikuorrutteinen appelsiini ja kaneli : ei nyt lemppari mutta ei huonokaan. 

Eilinen pussukka oli vähän täydempi ja sieltä löytyikin käsivoide. Vaikka tykkäänkin käsivoiteissa tuoksuttomista versioista, ja vaikka tämän tuoksu jää käsiin aika pitkäksi aikaa, ei tämä käyttämättä jää. Katsotaan jos alkaa päiväkäytössä tuoksu tympimään niin siirretään tuubi yöpöydälle. 

Tämän päivän pussista löytyi taas jotain pientä, hetken jo ajattelin että olisi taas kynsilakka mutta tajusin itsekin että tuskinpa, ja huulirasvahan se olikin. En olisi halunnut vielä sitä ottaa käyttöön, mutta en malttanut olla avaamattakaan :D Sama makea tuoksu kuin käsirasvassa, ihanan pehmeä huulilla. 


Arvatkaa muuten olenko pystynyt olemaan hypistelemättä muita pussukoita? Olen! Muutamaa vähän ihmettelin kun paketin avasin mutta edes esille laittaessa en muuta kuin nostellut pussit vadille. Sanoisin että aika saavutus meikäläiseltä ;)

1 kommentti:

  1. En oo koskaan kuullutkaan kosmetiikkakalentereista. Apua, ens vuodeksi mullekki semmonen :D

    VastaaPoista