perjantai 9. heinäkuuta 2010

8.7.2003

8.7.2010
Vietettiin iltaa Maijun mielen mukaisesti. Sain raahattua Villen elokuviin katsomaan Twilightin uusimman vedoten tuohon vuosipäivään. Ah että osaan olla ihana. Ja leffan jälkeen käytiin romanttisesti Hesessä syömässä ;D Ei kyllä valittamista, itse sinne halusin maistamaan uutta fish and chips annosta (ei kauhean hyvä, kadutti etten ottanu kanahampparia :D ). Lupasin että ensi vuonna mennään Villen mielen mukaisesti, saa nähdä muistaako se sitä vielä vuoden päästä.

Normaalistihan me ei näitä vuosipäiviä olla mitenkään juhlittu eikä toisiamme lahjottu, mutta nyt sattui sopivasti tuo leffa pyörimään teattereissa ja Ville jollain konstilla piti saada seuraksi, kun ei mulla noita Twilight -faneja kaveripiirissä taida kauheesti olla...

Niin. Itse leffasta sen verran että tykkäsin, mutta kuten kirjoissakin, niin myös leffoissa on ensimmäinen ollut paras. Ja tämä kolmas oli kyllä mielestäni parempi kuin edellinen. Nyt sitten taas vain jatkoa odottelemaan. Ville sanoi leffan jälkeen että ainakin kymmenen räiskintä tms. leffaa pitää käydä katsomassa että ollaan tasoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti