maanantai 19. heinäkuuta 2010

Vapaapäivän viettoa

Ei se päivä ihan hukkaan mennytkään, sillä keksimme äidin kanssa lähteä Kotkaan ostoksille. Ostossaalis jäi taas aika mitättömäksi (mikä ihme minua vaivaa) mutta sain ainakin sen mitä sieltä lähdin hakemaan. Ja ennen kaupoille lähtöä sain hoidettua vähän asioita ja ehdin jopa nauttia pari tuntia auringosta. Oikeesti, jos olisin ruskettuvaa sorttia niin olisin jo TOSI ruskea, sen verta paljon on auringossa tänä kesänä tultu makoiltua.

Mutta, tässä nyt sitten se päivän pikkuruinen saalis.

Voguen leggarit hauskalla rypytyksellä lahkeensuussa. Ainakin tuossa kuvassa näyttää kivalta, päällä en ole vielä kokeillut.

 Bama Silky Feet -jalkasuihke. "Aitoa luonnon silkkiä sisältävä jalkaspray. Muodostaa näkymättömän kalvon, joka suojaa ihoa hankautumilta.." Ikinä kuullutkaan moisesta, mutta oltiin äidin kanssa mainonnan uhreja ja ostettiin tämmöset, kun myyjä niin kovin tuotetta kehui. Toivottavasti toimii, minulta ainakin löytyy kenkiä joilla tätä on hyvä testata! Parit ihanaiset on jääny ihan vaille käyttöä koska niillä kävely on parin metrin jälkeen yhtä tuskaa. Tuotteen tuoksu tuntui olevan aika voimakas niin peittääpähän ainakin jalkahien lemun jos ei muuten toimi ;)

 Hauska Pikku Myy peltirasia. Minulla on tälle jopa käyttöä, joten ihan huvin vuoksi en tällä kertaa ostanut. Rasiassa on nimittäin hyvä kuljettaa koruja reissussa :)

 Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä. Muumien Ruusutarha-kesämuki ja syvä lautanen. Kesämukeista tähän mennessä lemppari :)

Mutta nyt tv:n ääreen, on taas True Bloodin aika! On muuten mennyt aika oudoksi se sarja, kaiken maailman ihme otuksia tulee koko ajan lisää. Mikä se possu-nainenkin on, saati viime jaksossa nähty sarvipäinen olio?!! Alkaa ehkä mennä liian oudoksi minun makuun, mutta pakko sitä vaan on seurata :D Pitäisi ehkä lukaista ne kirjatkin läpi, kuullut niitäkin kehuttavan..

2 kommenttia:

  1. Maailman suloisin pikku myy rasia!! ihana <3

    VastaaPoista
  2. Niin on, en mitenkään voinut jättää sitä kauppaan :) Onneksi sille on käyttöäkin ettei ihan turhakkeeksi päädy :)

    VastaaPoista