torstai 29. heinäkuuta 2010

Tästä alkaa viikonloppu

MeNaisissa on muutamia pieniä vakipalstoja, jossa julkut vastaavat pariin kysymykseen, esimerkiksi Tästä alkaa viikonloppu ja tv-tarkastaja. Olen aina lehteä lukiessa miettinyt että olisi kiva itsekin semmoisiin vastailla, ja vasta tajusin että voinhan minä niin tehdäkin! Joten..

Tästä alkaa viikonloppu  

Mitä aiot tehdä perjantaina?
Menen iltavuoroon töihin, ja vieläpä aikaistettuun sellaiseen eli töissä pitäisi olla jo 11:30. Pitkä ilta tiedossa! Jos ehdin (eli herään ajoissa) saatan piipahtaa työmatkalla vähän kaupoilla. 

Mitä aiot syödä?
Varmaan ihan vaan jugurttia ja hedelmiä, koska en kuitenkaan tänään jaksa mitää ruokaa laittaa. Ellen sitten osta työmatkalla kaupasta (siis jos sinne ehdin) jotain salaattia tahi valmisruokaa.

Mikä on parasta perjantaissa?
Ennen se oli tietysti se kun alkaa viikonloppu, mutta nykyään vuorotyössä vapaa viikonloppu on noin kerran kolmessa viikossa, joten yleensä perjantai on päivä siinä missä muutkin..

Monelta menet nukkumaan?
Veikkaisin että sänkyyn kömmin joskus yhdentoista aikoihin, mutta ennen nukahtamista pitää vielä hetki lukea, ellei käy kuten eilen ja nukahdan lehti kainaloon ennenkuin ehdin edes aloittamaan lukemista.

Millainen on perjantaiasusi?
Jos huomenna on vielä yhtä lämmintä niin työmatkalle laitan jotain helppoa, kuten shortsit ja t-paidan. Töissä onkin sitten työvaatteet erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti