torstai 15. heinäkuuta 2010

Himourheilua

Tein eilen aikamoisen urheilusuorituksen ja kävin shoppailemassa. Onneksi suurimassa osassa liikkeistä oli ilmastointi, mutta ei kyllä kaikissa, ainakaan toimiva. Ja oli sitä ilmastointia tai ei niin soviteltaessa tuli pikkasen lämmin enivei.

Lähdin kaupoille ihan sillä fiiliksellä että tänään ostelen kaikkea kivaa itselleni. Tuohon asennoitumiseen nähden saldo jäi aika pieneksi. Olin esim. ajatellut ostavani joitain leipomisvälineitä ja ne jäi kaikki saamatta. Vaatepuolella tein pari hankintaa, muttei hääppöinen ollut sekään saalis. Mutta löysinpä ainakin mieluisan kellon ranteeseen :)


Musta puolhame Hennesiltä. Minä onneton kaupassa sovittelin sitä niin, että nuo napit oli edessä, ja vasta kotona (kokolapuista) tajusin että ne kuuluukin taakse :D Edes halkio ei saanu kelloja raksuttamaan päässäni siellä kaupassa...


Oxmon ja Madonnan puserot Sokokselta. Näistä jomman kumman ajattelin laittaa sunnuntaina serkun rippijuhliin kera tuon puolhameen. (varmaan kuolen sinne jos on edelleen näin kuuma)


Lila Sokoksesta ja sininen VeroModasta. Tuosta lilasta pitää taas vaihteeksi lyhentää olkaimia..

Yleensä en alesta löydä mitään ale-hintaisia juttuja, mutta tällä kertaa jopa kaksi viidestä oli alessa \o/

Aamulla tuli vettä ja paljon, mutta nyt taas paistaa. Joten ulos nauttimaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti