maanantai 12. heinäkuuta 2010

k.u.u.m.a

Ja helteet sen kun jatkuu. Mutta en valita, en todellakaan.
Vaikka kuumuuden takia naama kiiltää ja helottaa vaikkei mitään tekisikään, vaikkei jaksa mennä edes shoppailemaan, vaikka jumpalle tai lenkille ei yksinkertaisesti pysty menemään koska kuolisi lämpöhalvaukseen tai pumppu pettäisi, vaikka kotona kaikki hommat seisoo koska mielenkiinto täysi nolla niitä kohtaan ja vaikka tälläkin hetkellä on hippasen huono olo ( liikaa aurinkoa pääkopalle viikonloppuna? ). Silti, mun puolesta nämä helteet saisi jatkua vaikka koko kesän <3 (Öisin voisi kyllä sataa, alkaa muutn tuo nurmikko olemaan enemmän ruskea kuin vihreä)

Vaikka tänään on ollut aurinkoinen päivä niin olen poikkeuksellisesti viettänyt sen sisällä, koska olo tosiaankaan ei ole mikään kaikkein paras ja epäilen sen johtuvan yliannostuksesta aurinkoa viikonlopun aikana. Villellä sattui olemaan vapaapäivä niin oltiin aamupäivällä reippaita ja käytiin ostamassa vessan seinille laatat ja pönttö, mutta siihen ne tämän päivän tekemiset sitten jääkin :D Ihana vain olla (ja hikoilla).

Koekäytin uudet kenkäseni viimeviikolla elokuvareissulla, ja hyvin pelittivät ainakin kun ei kauheasti tarvinnut kävellä ;) Kokonaista iltaa en kyllä noissa selviäisi, etenkin kun nyt on tottunut talsimaan vaan ballerinoissa tai jossain läpsyttimissä :S Pitäis vaan ruveta käyttämään niitä korkojakin kun niitä tuolta kumminkin jokunen löytyy...


Yöksi töihin, onneksi siellä on ainakin toistaiseksi ilmastointi pelannut :)

2 kommenttia: