perjantai 23. heinäkuuta 2010

Makuupäivä

Uh. Yövuorot takana ja vapaapäivät edessä. Ja tänään oli makuupäivä joka on melkein kuin vapaapäivä, ellei sitä kokonaan kuluta nukkumiseen. Poikkeuksellisesti tällä kertaa ensimmäinen yö ei ollut se vaikein, vaan kolmas, eli viime yö. Neljän - kuuden aikaan väsytti ihan törkeesti. Tuntui ettei aivoissakaan ollut muuta elämää kuin surinaa. Mutta selvittiin siitä, ja ennen kotiinlähtö ehdin piristyäkin sen verran ettei kotimatkalla juuri enää väsyttänytkään.
Ja ihana työkaveri toi laivalta tuliaisiksi pingviinisalmiakkia, kun (ainakin puoliksi) leikilläni komensin niitä tuomaan ;) Namnam.


Tänään heräilin ihan ihmisten aikoihin ja olin liikkeelläkin jo ennen yhtä! Kävin ihanassa sisustuskaupassa nimeltä Mokka, ja näpelöin siellä varmaan joka toista tavaraa. Tahtoo! Haluaa! Köyhänä kotiutin kuitenkin vain kaksi valurautaista koiruliinia, jotka ajavat ovistopparin virkaa. Toisen annan porukoille mökille "kesätuliaisina" ja toisen pidän itsellä. Kaveri oli ostanut kaupasta aivan jumalaisen ihana vitriinin ja samaa tyyliä olevan tv-tason, kauniita! Itsekin "tarvisin" vitriinin tuohon ruokatilaan, mutten vielä oikein tiedä tulisiko siitä sitten liian ahdas. Ei ole jaksanut miettiä ja mittailla, kiitos kesän! Olen ajatellut että syksyllä sitten ehtii nämä pikkujutut hoidella.


Kaupoille laitoin päälleni sen uuden sydäntopin, jotta onpa ainakin kerran ollut käytössä! Ja uskon että pääsee kyllä toistekin, välillä pitää söpöillä :)
Kauppareissun jälkeen asettauduin aurinkoon köllimään kera kirjan, mutta en montaa sivua saanut luettua kun silmät jo painuiva väkisin kiinni. Ihan hetkeksi vaan torkahdin ja kun heräsin ei auringosta enää ollut tietoakaan! Taivas oli täynnä pilveä. Mrr. Mutta mukavan lämmin oli silti, kauhulla odotan huomista jolle ennusteet ovat luvanneet vaivaiset 14 lämpöastetta! Apua.


Äsken sitten olikin iltapalan vuoro, vähän toisenlaista herkkuruokaa tällä kertaa ;). Grillimakkaraa ilman mitään turhia rehuja. Vähän vaan lounassalaattia kyytipojaksi niin nam. Ja jälkkäriksi pyöräytin meille mansikkapirtelöt :) Tästä se viikonloppu alkaa.
Ihan hukkaan ei ole lukuisat auringossaolotunnit menneet -pisamia <3

Ihanaa viikonloppua!  
(t. Maisu 15vee)

5 kommenttia: