sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Ei mennyt nallekarkit tasan tälläkään kertaa.

Kyllä nyt on makkarissa hyvä tuuletus! Jaa että miksikö? No siksi, kun otimme sieltä ilmanpuhdistimen pois (joka oli tuuletusikkunan tilalla) ajatuksena vaihtaa se toiseen makuuhuoneeseen ja vastaavasti sieltä toisesta huoneesta ikkunat makkariimme. Väkersimme ensin ilmanpuhdistimen irti ja sitten toisen huoneen ikkunan. Vaan kuinkas kävikään.

Kuka idiootti laittaa taloonsa erilaiset ikkunat, jos ne ovat samaa kokoa?? Ilmeisesti ainakin se, joka on meidän torpan rakentanut/vaihtanut ikkunat. Eipä nimittäin käynytkään saranat yksiin. Voi luoja että VITUTTI! (anteeksi ruma sana). En tiedä pystyisikö saranoita siirtämään (epäilen, ainakin jäisi rumat jäljet) mutten nyt jaksa edes selvittää asiaa.


Ei kai se auta muu kuin laittaa peltihirviö takaisin paikoilleen, siellä on nyt pari tuntia ollut "tuuletus päällä", eli ei mitään ikkunan tilalla. Olkoonkin minkälainen ilmanpuhdistin tahansa, minä haluan pitää makuuhuoneessa ikkunaa auki! Nyyh. Samanlainen vekotin löytyy myös keittiöstä (kuva), mutta siihen on (tai ainakin pitäisi olla) omat ikkunat tallella. Ja vielä yksi vekotin löytyy ruokatilan seinästä. Jep. Seinään on tehty reikä jotta se on siihen saatu, joten ei puhettakaan että sen voisi siitä pois ottaa. Olen niiiin innoissani :) Onneksi sen saa peitettyä verhoilla... Tiesin toki tuosta seinässä olevasta ja siitä ettei sitä saa pois jo taloa ostettaessa, mutta olin alusta asti kuvitellut että voisimme vaihtaa makuuhuoneesta sen pois.

Muuten viikonloppu oli mitä mainioin, olin vaan enkä tehnyt juuri mitään. Olisikin pitänyt jatkaa samalla linjalla jottei tämä ikävä vastoinkäyminen olisi pilannut viikonloppuani.. Toivottavasti illalla oleva Zumba-tunti hieman piristäisi mieltä.

Ainiin muuten, täytyy mennä kirjakaupoille. Sain aamulla luettua Huumaa:n loppuun ja pakkohan se on ne jatko-osatkin lukea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti