torstai 5. toukokuuta 2011

3. päivä

Nälkäinen bloggari täällä hei. Välillä (kuten nyt) on kamalaa huomata syönneensä viimeeksi töissä suht kevyen salaattiaterian ja juuri ennen kotiinlähtöä viilin, ja sitten kun sen tajuaa on jo myöhäistä. Voisin nyt syödä vaikka kilon pullaa ja muita herkkuja. Napata kaapista jotain nopeita näläntaltuttajia. Tästä voisi päätellä ettei turhien hiilareiden vähentäminen oo kauhean tehokkaasti onnistunut ;) Jep. Totean taas että herkkuperse mikä herkkuperse, en vaan voi vastustaa houkutuksia. No kotona nyt ei mitään pullia tms kovinkaan usein ole tarjolla, mutta töissä on lähes päivittäin ja ihan automaattisesti nappasen sen pullapalan tai piparin ennenkuin muistan että hei, eihän mun näitä pitänyt syödä. Eihän sitä siinä vaiheessa voi enää pois laittaa ;) Huomenna on taas tiedossa herkkuja ystävän luona, namnam. Ja sunnuntaina tietysti herkutellaan äidin kunniaksi. NAMNAM.

Ehkä nyt yritän pysyä jossain ruodussa ja nappaan iltapalaksi vaikkapa hedelmän tai jotain muuta vähän "parempaa" syötävää.

Huhhuijaa. Huomenna olisi vielä aamuvuoro, sitten viikonloppu vapaa, ma-to töitä ja sitten mulla alkaa loma. 
L O M A L O M A L O M A L O M A. 
Voi vitsi että olenkin sen tarpeessa. Alkaa olla töissä taas tosi väsynyttä meininkiä, tänäänkin jutut oli taas niin hölmöjä ettei mitään tolkkua. Työtoverikin totesi siinä iltapäivällä että pitäsköhän sun jo lähtä kotiin :D

Eilen tosiaan oli kolmas päivä mummokantapäiden ahkeraa rasvausta, ja ajattelin napata väliaikakuvan jo tässä vaiheessa, rasvatuubi kun lupasi näkyviä tuloksia jo kolmessa päivässä. 

Aluksi kuvaa katsoessani ajattelin että eihän noille oo tapahtunut mitään, yhtä kamalat aina vaan.


Mutta sitten vertasin alkutilanteeseen. 


Onhan ne vähän paremmat. Onhan? :D Koppuroita on edelleen mutta tuo harmaa kuiva iho on pois lähes kokonaan. En kyllä usko että nämä viikossa on sileät, mutta ehkä ennen sitä reissua..

4 kommenttia:

 1. Kyllä mä huomaan parannusta tapahtuneen :) Rasvailetko vaan vai raspaatko myös? Mä aina joskus harvoin sillointällöin raspaan tai hinkkaan jollain kovalla saunassa, kun iho on pehmeimmillään. Sen olen huomannut auttaneen. Ja tietty sen jälkeen kunnon rasvaus.

  Mä oon sulle NIIIIN kateellinen, loma, mitä se on :D

  Mä voin myöntää heti, etten kykene vähä hiilariseen ruokavalioon. Leivät on vaan mun lempparit :)

  VastaaPoista
 2. Nyt olen vain rasvaillut, ajattelin katsoa mitä pelkkä rasvaus saa aikaiseksi :) Vielä en ole edes jalkakylpyä ehtinyt kokeilemaan... Ehkä tänään lauantaisaunassa :D

  Loma on mullekin aika vieras sana vielä ;) Koskakohan viimeeksi oon ollu kunnollisella, palkallisella, lomalla? Ööö..en ikinä, paitsi viime kesänä tosiaan sen 5 päivää :D

  VastaaPoista
 3. aaa miullaki samanlaiset mummokantapäät ja oon koittanu rasvata ja raspata ja vaikka mitä...halusin pedikyyrille mutta kun ei oo rahaa enkä kehtaa pyytää äidiltä :D hyvin siulla ainaki näyttää onnistuvan :D

  VastaaPoista
 4. Kiva etten oo ainut mummokantapää :D Kyllä noi rasvaukset vaan auttoi, kuhan vaan jaksaisi ja muistaisi säännöllisesti rasvata..

  VastaaPoista