maanantai 23. toukokuuta 2011

Veecee

Tässä nyt sitten olisi pieni kurkistus meidän huussiin.

Vanha vessa tosiaan näytti tältä, 


joten ei epäilystäkään etteikö se joutuisi purkulistalle. Onneksi talosta löytyy myös toinen pönttö, muuten olisi pitänyt käydä pihan perillä noin yhdeksän kuukautta. Vanha vessa siis purettiin heti ensimmäiseksi mutta uusi vessa tehtiin toimintakuntoon vasta nyt alkuvuodesta. No, ehkä se olisi valmistunut nopeammin jos toista ei olisi, nyt ei ollu mitään syytä kiirehtiä x) 
(seliseli, ollaa vaan niin saamattomia ;) )

Valkoista ruskeaa ja harmaata. Siinä perusvärit, joita onkin sitten helppo piristää erivärisillä pyyhkeillä yms.

 

Melko perus, ei mitään turhaa hienostelua tai erikoisuuksia joihin todennäköisesti kyllästyisin melko pian.


Vähän on vielä kesken, vetimet puuttuu sekä tuonne takaseinälle on tulossa koko seinän levyinen avohylly.


Täälläkin pohdiskelin sitä, pitäisikö alakaapiston reunat laittaa umpeen, kuten alkuperäinen suunnitelma oli, vai jättää kolot ja väkertää pikkuruiset hyllyt sinne. Päädyin jälkimmäiseen ratkaisuun, eli lisää pölynkerääjiä tiedossa ;)  Mutta olen kyllä tyytyväinen ratkaisuun, hyllyt ovat juuri sopivia esim. hajuvesille. 

Mitäs mieltä olette, oliko oikea ratkaisu?

Täytynee sanoa että itse olen tähän aikasta tyytyväinen :) Ei ehkä unelmieni kylppäri, mutta siihen olisikin sitten vaadittu toisenlaiset puitteet ja budjetti.. ;)

5 kommenttia:

  1. HIeno tuli :) Kelpaa hyvin käyttää kotiväen sekä vieraiden ja tosiaan helppo lisätä vaihtaa korostus värejä vuoden ajan tai oman mielen mukaan.

    VastaaPoista
  2. On kyllä hieno vessa :) Taas mun on vaan todettava, että sulla on hyvä maku :) Erittäin hyvältä näyttää :) Mä kans odottelen, että päästäis uusimaan meidän maailman kamalin vessa :D

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos. Kiva kun muutkin tykkäävät, olen itsekin siihen varsin tyytyväinen :)

    VastaaPoista