keskiviikko 11. toukokuuta 2011

7. päivä

Oikeestihan tuo viikko tuli täyteen jo tuossa pari päivää sitten, ja kuvatkin on otettu silloin, mutta en vain ole ehtinyt sen pidemmälle -kiitos iltavuorojen. 
Mummokantapäistä siis taas puhe. 

Vähän reilun viikon olen nyt Schollin rasvoja käyttänyt, ja vaikkei rasvatuubin lupaamaa tulosta vielä olekkaan nähtävissä niin huomattavasti paremmalta näyttää!

Tässä nyt vielä nämä samat kuvat, minusta on vaan niin kiva katsella tuota eroa :D

Tästä siis lähdettiin; kauniit, talvenkarheat mummokantapäät
 Kolme rasvauspäivää takana, eron huomaa jo :)
 Ja kantapäät viikon ahkeran rasvauksen jälkeen. Ei vielä ihan siloiset, mutta aika hyvät jo. Kyllä näihin jo sandaalit kehtaa laittaa :)


Operaatiota varten ostin siis kolme eri tuotetta.

Iltaisin olen käyttänyt Scholl Professional Voidetta halkeileville kantapäille ja aamuisin saman sarjan Jalkavoidevaahtoa. Lisäksi hankin saman sarjan Jalkakylvyn halkeileville kantapäille, jota viikon aikana käytin kerran (lauantaisaunassa ;) ) ja samalla kertaa kuorin jalat ennestään varastossa olleella kuorinta-aineella.

Suihkujen yhteydessä olisi tietysti voinut raspata kantapäät, mutta ajattelin nyt kokeilla mitä pelkät tuotteet saavat aikaan (plus kuorinta). Muutenkin tuosta raspauksesta on välillä ollut juttua että pitkällä tähtäimellä siitä olisi vain haittaa. Tiedä sitten mikä on totta. Mutta mikähän siinä on että Villellä, joka ei taatusti ole ikinä rasvannut eikä raspannut, on niin sileät kantapäät ettei mitään järkeä? Olen vähän kateellinen..

Tuotteisiin olen todella tyytyväinen, sillä vaikka saman tuloksen olisi saattanut saada muillakin rasvoilla yhtä ahkerasti käytettynä, niin nämä ei ainakaan aiheuttanut sitä limaista tunnetta jaloissa, jonka monet muut kokeilemani jalkarasvat ovat saaneet aikaan seuraavana päivänä jalkojen muhiessa sukissa ja kengissä monta tuntia. Etenkin jalkavoidevaahto tuntuu ihanan kevyeltä ja imeytyy hetkessä, jättämättä rasvaista tunnetta.

Noni. On se hyvä että vaikkei muu kroppa ihan niin rantakunnossa olisikaan niin kantapäät nyt ainakin :D 

Huh. Yksi aamuvuoro vielä... ;) Tajusin tuossa muuten että en ole vielä edes suunnitellut mitä ottaisin reissuun mukaan, lähtö siis maanantaina. Edellisillä kerroilla tässä vaiheessa on matkalaukut olleet levällään jo monta päivää ja kauheat listat tehty mitä kaikkea pitää ottaa mukaan. Toivottavasti tämä ei nyt kostaudu millään tavalla :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti