torstai 26. toukokuuta 2011

Matkalta

Matkakohteena oli siis Kyproksen Ayia Napa, ja oikein onnistunut kohdevalinta oli, niin kuin kaikki paikat joissa olen käynyt :D Mulle ei taida huonoa matkakohdetta olla olemassakaan, kaikki kelpaa ;) 

Päivät vietimme auringosta nauttien, illat kiertelimme kaupungilla ja kaupoilla :) Yhtenä päivänä satoi, mutta se ei menoa haitannut vaan hypättiin paikalliseen bussiin ja köröttelimme Larnacaan ostoksille. Tuntui että pari päivää vielä olisi voinut lomailla, mutta kyllä se kaksi viikkoa olisi saattanut olla vähän liikaa kyseisessä kohteessa. Tai sitten ainakin olisi pitänyt käydä retkillä, jottei olisi käynyt liian yksitoikkoiseksi ;) 

Ayia Napahan on tunnettu nuorison suosimana bilekohteena, mutta meistä minä olin ainut joka olisi jammailemaan halunnut, joten siitä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Yöelämä saarella alkoi vasta puolen yön aikaan, ja me oltiin yleensä siihen aikaan jo nukkumassa ;)  No, en minäkään joka ilta siellä olisi halunnut riekkua, mutta jos nyt edes kerran. Ehkä ensi reissulla sitten otetaan tämä takaisin (korkojen kera ;) ) Ensi reissu ei kylläkään kohdistu samaan paikkaan, ihan vaan siksi etten halua käydä samassa kohteessa useampaan kertaan, ainakaan ihan heti.

Mutta tässä näitä lomakuvia. Meitä oli reissussa siis neljä, mutta en viitsi toisista kuvia tänne laittaa joten siksi nökötän itse lähes joka kuvassa ;) Myös bikinikuvat on surutta karsittu pois julkaistavista otoksista ;D 

Tokkiinsa jos kuvista tahtoo jotaa selvääkin saada ni kannattaa klikata suuremmaksi ;)

Olen jotenkin kovin innoissani noista isoista jätskeistä yms., jokaisen kainaloon olisi pitänyt päästä ;)

Kävimme meriretkellä, jossa pääsi mereen polskuttelemaan ja kiikaroimaan aavekaupunkiin.

..ja varjoliitelemässä! Aivan mahtavaa! Harmitti vaan kun ei tajunnut tuonne ylös ottaa kameraa mukaan..


Matkailun parasta antia, ruoka.


Mummokantapäät saivat kyytiä pikkukaloilta ;)


Oivoi. Matka oli ihana. Koskahan pääsen taas?


2 kommenttia:

 1. Mie olen kans käyny Ayia Napassa, olin sillosten kavereitteni kanssa reissussa koulunpäättymisen kunniaks.

  Käytiin kans soppailemassa ja meressä uimassa ja parina iltana oltiin riennoissa.

  Myö otettii kans linkki Larnacaan mut siel ei ollu sillon mikään liike auki, tais olla hautajaiskulkue menossa siellä kun näytti niin synkälle, johtu varmaan sit siitä?

  Viikko riitti itellekki siellä, ei olis pitempään kyllä jaksanu.

  Kesällä miulla ja poikaystävällä on suunta Viroon neljäks päiväks omalla autolla :)

  VastaaPoista
 2. Kävipä huono tuuri kun kaikki kaupat kiinni :/ Mutta lohdutukseksi voin sanoa ettei ne tuotteet siellä sen kummosempia ollut, itsekään en ostanut sieltä mitään :)

  Tuollainen autoreissu olisikin aivan ihana! Toivottavasti teillä on onnistunut loma :)

  VastaaPoista