sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Matkaan!

Aamulla alkoi vimmainen pakkaus. Tosiaan, jätin sen viimeiselle päivälle! Ikinä ikinä en ole tehnyt niin, enkä tiedä oliko kauhean fiksu veto nytkään. Onneksi matkaan lähdetään vasta yöllä.. 


Tästä lähdettiin karsimaan. Ja karsintakierroksia oli kolme! Yritin järkeillä niin että otan vain helposti yhdisteltäviä vaatteita, mutta miten se silti on niin vaikeaa. Ja tiedän että vieläkin niitä on liikaa... Mutta painorajojen alapuolelle jäi kevyesti ;)


Omieni lisäksi pakkaan myös Villen tavarat. Ja tyttöjen ;) Koirat menevät mun vanhemmille hoitoon, missä niillä on varmasti hyvä olla. Ja voin vaan kuvitella kuin pallomasut niillä sitten viikon päästä on! Mummolassa saa aina tuhottomasti herkkuja.. Mutta voi että kun mun tulee niitä ikävä! Onneksi on vaan viikon reissu, miten selviäisin kahdesta? ;)

mamma älä jätä meitä..

Katselin vähän Kyproksen säätiedotuksia ensi viikolle.

kuva
Mut hei! Mitä noi pilvet ja sadepisarat tuolla on? Taitaa olla shoppailupäivä tiedossa ;) Ja tosiaan, iltaisin ei mitään hellettä taida olla, joten kyllä se vaan on varattava iltoja varten jotain vähän lämpimämpää..

Minulla on matkan suhteen myös eräs tietty tavoite. 
Tälle seinälle.. 


..pitäisi vihdoin ja viimein saada kuva myös Maisusta ja Villestä. Vaikka luulisi että lähes kahdeksan vuoden yhteiselon jäljiltä kuvia olisi yllin kyllin niin ei se vaan ole niin. Kuvissa joko Ville möllöttää (silloin harvoin kun hän ylipäätään suostuu kuvattavaksi) tai sitten jos sattuu käymään tuuri ja Ville on kuvassa normaalisti niin mä olen jotain ihan muuta :D Yleensä meidän yhteiskuvat on jotain tälläisiä ;)

Maisu ja Ville vm 2007

Pari postausta oon tuonne ajastanut, jos ne suostuu sieltä normaalisti tulemaan. Välillä vähän kenkkuillut tämä bloggeri niiden kanssa :S Mutta nyt, pakko saada noi laukut täytettyä ja ehkäpä ottaa pienet torkut, kello herättää joskus kahdelta YÖLLÄ. 

Joten heihei ihanat!


4 kommenttia:

 1. IHAN ÄLYTTÖMÄN IHANAA JA RENTOUTTAVAA LOMAA TEILLE!!!! :)

  Nautiskele sitten munki puolesta ja pitäkää tosi kivaa siellä. Ja hienosti sait kantapäätkin lomatunnelmiin ;) Hauvat varmaan ikävöi mammaa kans kotiin, vaikka nauttivatkin mummolassa käynnistä :) Muista ostaa kaikkee kivaa sieltä ja tuut kokemuksia rikkaampana takas kotosuomeen :)

  ELi vielä kerran HYVÄÄ LOMA MATKAA :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Oli ihanaa mutta on se vaan ihanaa olla taas kotona, koirat kainalossa <3

  VastaaPoista
 3. Mites matka sujui? Mutta totta se on, että kotiin on aina ihana palata <3

  VastaaPoista
 4. Matka sujui oikein mukavasti, laittelen reissupostausta kunhan saan inspiraation :D

  VastaaPoista