lauantai 7. toukokuuta 2011

Valkoisempi hymy välittömästi?

Kerroin täällä kuinka olin saanut hammastahnapostia liityttyen Buzzador-kamppanjaan.

Pepsodent White Now hammastahnasta kerrotaan seuraavaa:

Hammastahna on ensimmäinen hammastahna, joka antaa tuloksia jo ensimmäisellä harjauksella. Vaikutus saavutetaan uuden aktiivisen ainesosan nimeltään Blue Covarine avulla. Kyseinen pigmentti muodostaa sinistä vaahtoa harjatessasi hampaita, ja luo kalvon hampaiden päälle muodostaen välittömästi whitening-vaikutuksen. (Eli toisin sanoen tämä kalvo peittää hampaiden keltaisuuden.) Hammastahna tekee hampaistasi valkoisemmat myös pitkällä aikavälillä säännöllisesti käytettynä.

Yleensä en käytä valkaisevia hammastahnoja, sillä niissä olevat voimakkaat hankaavat aineet saattavat usein käytettynä vaurioittaa hampaan pintaa. Pepsodent White Now:n kerrotaan kuitenkin toimivan tavallisen fluorihammastahnan tavoin soveltuen hyvin päivittäiseen käyttöön. Tahnaa on saatavana kahta makua, Glacier Fresh joka on ollut kaupoissa jo useamman vuoden, sekä kevään uutuutena Ice Cool Mint. Minun paketti sisälsi tuon Ice Cool Mint -maun, kivasti sattui tuuri kohdalle sillä juuri tuon maun olisin huolinutkin jos itse olisi saanut päättää ;)

Buzzador-paketti sisälsi myös White System -hammasharjan, jonka harjaspään lamelli sisältää perliittiä - ainesosaa jota hammaslääkärit käyttävät kiillottaessaan potilaidensa hampaita ja poistaessaan tummentumia. Hammasharja tuntuu ihan hyvältä käytössä, joksin harjaspää on aika iso - paljon isompi kuin mikä vanhassa hammasharjassani oli. Tavallisesti kuitenkin käytän sähköhammasharjaa, ja siinä aion jatkossakin pysyä. Tosin pitäähän aina varalla ja reissuja varten olla myös manuaalinen versio, kyllä tämä hyvin ajaa asiansa siinä toimessa.

Nyt olen sitten testaillut hammastahaa jo jokusen aikaa ja esitellyt (eli buzzannut) tuotetta myös tutuilleni.

Tässä teidänkin iloksi (tai kauhuksi) pari irvistelykuvaa, joista, ylläri ylläri, toinen on otettu ennen hampaiden pesua ja toinen jälkeen.Onko niissä eroa? Itse en kyllä juurikaan mitään eroa huomaa, ainakaan näissä kuvissa. Luonnossa välillä näyttää että kappas, tulihan niistä vähän valkoisemmat, mutta seuraavalla irvistyksellä en huomaa mitään eroa. Taitaa olla niin valostakin kiinni, toisessa valossa hampaat näyttävät valkoisemmilta vaikkei niitä olisi edes pessyt..

Toimii valkaisusysteemi tai ei, tykkään tahnasta sillä sen maku on tosi hyvä! Ihanan mieto. Tiedä kuitenkaan ostanko seuraavaksi tätä vai jotain muuta tahnaa, tämä kun maksaa tuplasti sen mitä "tavalliset" tahnat. Eihän se hinnanero toisaalta ole kuin euron pari, mutta silti. Pitää katsoa mikä rahatilanne on siinä vaiheessa kun tahna loppuu ;D Mutta kokeeksi taidan kuitenkin ostaa saman sarjan suuvettä, jos sekin olisi yhtä mieto ja hyvä maultaan, useat suuvedet kun tuntuvat ihan liian kirpsakoilta jotta niitä viitsisi edes käyttää..

Lisää tietoa tästä Buzzador-jutusta ja buzzauksesta löytyy täältä. Siellä voi myös liittyä Buzzadoriksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti