keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pinoja. Kasoja. Kekoja. Läjiä.

Ei mun varmaan sen kummemmin tarvi keksimällä keksiä tekemistä toiselle lomaviikolle, eiköhän niitä täältä kotoa löydy ihan senkun vaa rupeaa hommiin. 

Pinoja on jos jonkin laista odottamassa sopivaa hetkeä..

Silitettävien pino kasvaa kasvamistaan, pyykkinarulla odottaa muutama lisää ja siihen vielä nupiksi kaksi laukullista matkassa olleita vaatteita, jotka tietysti pitää ensin pestäkin... :S Hmm.. Helpointa olisi varmaan aina samantien silittää pyykistä tulleet, mutta ei se vaan ikinä mee niin :D

Jospa aurinko edes parina päivänä paistaisi niin pääsisi ulos köllimään ja pienentämään tota lehtipinoa.. Siinä on viime syksyisiäkin lehtiä vielä odottamassa lukuhetkeä. Kesällä taisin miettiä että syksyllä on sitten sohvanurkassa aikaa lueskella mutta ei siinä sitten niin käynytkään. Nyt olenkin toistaiseksi lopettanut kaikki lehtitilaukseni, katsellaan jos tulee hyviä tarjouksia (=kivoja kylkiäisiä) niin tehdään sitten uudet ;)

Myös ulkoa löytyy pari kasaa. Keväthommat on kyllä aloitettu hyvissä ajoin mutta jotenkin kummasti nuo roskakasat jää aina odottamaan toista päivää..  

Eiköhän näihin kasoihin saa viikon kulutettua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti