torstai 16. kesäkuuta 2011

Ihanaa rasvaa!!
Minulla on aina matkassa vähintään käsi- ja huulirasva, sen lisäksi kotoa löytyy rasvapurnukkaa jos jonkinmoista. En kuitenkaan ole tämän perheen ainoa rasva-addikti. Toinen sellainen on nimittäin tämä meidän nuorimmainen. Ihan sama olenko laittanut käsirasvaa, jalkarasvaa, vartalovoidetta, naamarasvaa, aurinkorasvaa; kaikki maistuu. Kerran heräsin siihen kun joku (ei, se ei ollut ville) nuoli kainaloani  - mmm..nam, deodoranttia!
Ihoni on herkästi kuiva, ja sitä pitäisi rasvata vähintään kerran päivässä. Ja rasvalla on väliä, erityisesti tykkään mahdollisimman nopeasti imeytyvistä rasvoista. Vaikka muutenkin tykkään siitä ettei ihosta jää rasvaisen tuntuinen, niin pääasiassa päädyn niihin tämän pikku addiktin vuoksi -ei se välttämättä tee hyvää koiran masullekaan herkutella rasvoilla joka päivä ;)


Kyllähän tuo toinenkin välillä haluaisi käsirasvat lipoa parempiin suihin, mutta ei se oo läheskään Danan veroinen siinä. Ja joo, en anna niiden syödä rasvoja tuosta vaan, välillä kieli vaan ehtii lipaista ennenkö ehdin kieltää tai laittaa suojakerrosta päälle.

2 kommenttia: