sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesä ja kärpäset taisiis sade ja hyttyset

Vaikka odotankin aurinkoista ja vähäsateista kesää niin pitäähän siihen sateeseenkin varautua. Cittarissa oli tarjouskorissa koirien sade- ja ulkotakkeja, ja nappasin sieltä meidän neideille uudet saderotsit. Danalla ei sellaista ole itseasiassa ollutkaan, ja Yaran oma on ollut vähän kökkö.


Yara sai punaista ja Dana mustaa. Mustat olisin halunnut molemmille, muttei ollut kokoja jäljellä. Ja onhan tuo punainen aika kivan pirtsakka. Ja mätsää hyvin mun omaan sadepäivän varustukseen ;)


Kerran on jo päästy takkeja käyttämään, kun sateella piti pissalenkille mennä. Yaraa ei paljoa takki lohduttanut, millään ei olisi halunnut ulkoilla ja käytännössä kiskoin sitä perässämme :D Meinasin jo luovuttaa ja ottaa syliin, mutta pysyimpäs kerrankin tiukkana. Dana ei ole sateesta juuri moksiskaan, tuo Yara vaan on sellainen hienohelma ;) 

Onkohan muuten hyttyset jotenkin ärhäköitä tänä vuonna, vai kuvittelenko vaan? 

Vietin tänään taas päivän ulkosalla, ja yksi pääsi yllättämään ja iskemään nokkansa mun nassuun. Eli tuo pieni vaalea läntti tuossa kulmien välissä on siis hyttysenpuremasta tullut paukama. Mitähän paarmat saa tänä vuonna aikaan jos hyttysenpuremat on tätä luokkaa..? Uskalla edes kuvitella. 

Mun hyvä tuuri taitaa jatkua, ainakin ilmojen puolesta, menen vasta torstaina töihin ja sehän on tainut luvata ihan kivoja ilmoja :)  Jej.

Mitä muuten tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta? Olen aika käsi näiden säätöjen kanssa joten luojan kiitos valmiista malleista joita voi itse helposti muokkailla ;) Kaipasin vähän kesäisempää ilmettä blogille, saa nyt nähä mennääkö tällä sitten seuraava vuosi :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti