keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Vapaapäivän juttuja

Huomenna sitä pitäisi jo töihin taas mennä, kamala kun päivät menee nopeasti. Yövuoroissa sai ihastella ja ihmetellä sitä kuinka lyhyen aikaa enää oli hämärää, ja kuinka aurinko nousi jo ihan mahdottoman aikaisin, aivan mahtavaa. Mutta kohta ollaan jo siinä, kun päivä alkaa lyhetä ja illat pimentyä, yäääh. En halua en halua en halua. Haluan että aina on kesä. Voisiko aika hidastua näin kesäisin, ja vastaavasti talvella sitten kiitää vähän nopeampaa?

Vakaana aikomuksenani oli siivota täällä sisällä vapaiden aikana, mutta kuka nyt viitsii sisällä rehkiä kun paljon kivempi on grillata takapuolta auringossa? (nimim. kivasti kuumottaa kankkuja) Eihän mulla nyt ihan pelkistään löhöilyksi siellä ulkonakaan mennyt, tämmönen urakka on tällä hetkellä käynnissä.Terassin tekoakin aloiteltiin, ja kukapenkkiä kiertämään haettiin iso kasa kiviä. Mutta etenkin eilen alkoi puolilta päivin olemaan niin tukalan kuuma ettei pystynyt enää leikkimään remonttireijaa, vaan piti oikeesti ottaa vähän rennommin ;)


piha näyttää taas enempi rakennustyömaalta kuin ihanalta kesänviettopaikalta :(

Oikeastaan en vapaiden aikana poistunut kotoa kuin eilen uittamaan (tai "uittamaan") koiria ja tänään käväisin kaupungilla ihmettelemässä torin kukkatarjontaa ja äidin kanssa syömässä. Pieniä hankintojakin tein, mm. uuden palan Nomination-koruun, mutta palaillaan niihin joskus kun saan aikaiseksi ;) Tässä kuitenkin kukkahankinnat, jotka reippaana tyttönä heti istutin astioihinsa. Kukkien lisäksi piti tietysti myös mansikoita taas ostaa. Namnam.


Aivan mahdottoman söpö Kukontöyhtö, joita ostin ihan vaan siksi kun on niin ihanan näköinen. Ja mitkä ihanat värit! Torilla en vielä tienyt mihin nämä laitan, enkä ihan varma ole vieläkään, mutta ainakin toistaiseksi laitoin ne tuollaisiin sinkki-astioihin. Voi olla että siirrän maahan sitten kun penkki on valmis. 

Ja etupihan amppeleihin ostin Verbenaa, valkoista olen metsästänyt mutta kun nyt mistään ei ole sitä löytynyt tyydyin tähän violettiin. Aika hienolta sekin näyttää tummissa ruukuissaan, vielä en vienyt paikoillensa niin en tiedä miltä taloa vasten näyttää. Paree ois näyttää hyvältä! Ja paree ois kestää satunnaista kuivuutta, ne kun tuolla etupihalla on jossa ei paljon muuten asioida, niin välillä tuppaa kastelu unohtumaan ;)


Tuonne meidän etupihalle on puskenut ihan mahottomasti tuollaisia päivänkakkaran näköisiä kukkia (vai onko ne päivänkakkaroita? :D ), oli ihan pakko eilen iltasella nakittaa Ville ottamaan kuva kun kökötän siellä keskellä :D Meillähän on oikein kunnon kukkaniitty siinä nääs. Mutta olisihan se nyt pitänyt arvata mitä siitä kuvaus-sessiosta tulee. Ensin pari sanaa siitä voiko se nyt tulla tielle ottamaan jotaa v**** kuvia. Lopulta kun sinne päästiin.. M: Ota sit tarpeeks monta kuvaa että on edes yksi hyvä. V: räps.räps.räps.räps. (eli neljä hyvin pikaista kuvaa)  Noni. M: Onks ne nyt muka hyviä? V: Onon. 


Nojoo. Voitte arvata oliko. Kyllä se vaatisi vähintään sen reilu kymmenen kuvaa mistä voisi sitten lähtä karsimaan :DNo, kuvailin sitten itse itseäni (naapureiden iloksi) meidän pihalla. Ostin tuon mekon Ginasta jokin aika sitten, tekisi mieli käydä ostamassa toinenkin jossain kivassa värissä.. Vai malttaisikohan odottaa juhannusaleja? Eiköhän ne kohta jo ala...  

Niin apua, kohta on se Juhannuskin jo. En vielä edes tiedä olenko vapaalla vai töissä, mutta jos olen vapaalla niin olisi kiva kerrankin tehdä jotain kivaa. Kaverin kanssa puhuttiin että jos järjestäisi kesäkisat täällä meillä, mutta en sitten tiedä onko kaikilla muilla jo jussisuunnitelmat valmiina. Ja mahtaakohan silloin sataa? (eihän juhannuksena koskaan sada...)Kuvausrekvisiitaksi otettu kukka pääsi ilostuttamaan myös sisälle. Pitäisikin hakea oikein kunnon kimppu kun niitä kerrankin ilmaiseksi saisi. Tuolla talon seinustallakin kasvaa valkoinen sireenipuska josta saisi ihanan kimpun maljakkoon..


Mitä sitä syödä kun ei ole jaksanut koko viikossa käydä edes kaupassa? Päivät on mennyt hyvin jäätelöllä ja pikkuherkuilla, mutta illan viiletessä alkaisi muukin jo maistua. Onneksi vihanneslokeroon aina kertyy kaikenlaisia jämiä, sillä puolikkaasta paprikasta, parista porkkanasta ja puolikkaasta sipulista sai oikein mainion, kevyen aterian kuuman päivän päätteeksi.


Tämä siis eilen, tänään maistuu ei ihan niin kevyt, pizzakuljetusta odotellessa... ;)

2 kommenttia:

  1. Miulla on melkein samanlainen mekko ostettuna H&M'ältä.
    Ostin sen jo aiemmin keväällä ajatellen et kiva olis kesällä, se pääski ekaa kertaa päälle kaverin lakkiaisissa, sit siin päällä oli viel valkone bolero :)

    VastaaPoista