keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mitäs Riiassa?

Nyt on pientä kivaa reissua tiedossa loppukesälle, jej. Maanantaina saatiin varattua risteily Tukholmaan ja eilen varattiin parin työkaverin kanssa pikkuloma Riikaan. 

Mutta mitäs kaikkea siellä Riiassa sitten pitäisi nähdä ja kokea? Onko halpa vai kallis, suhteessa koto-Suomeen? Kyseinen kaupunki on mulle ihan vieras, täytyy tässä nyt tunnustaa että kun alettiin mahdollisesta reissusta sinne puhua niin ihan piti KVG että missä se Riika edes on :D

Entäs sitten tuo Tukholma. Siellä ei ole tullut käytyä vuosiin vuosiin, mutta ei sentäs kartasta tarvinu sijaintia katsoa ;) Missä parhaat kaupat? Maissa kun on vaan jokunen tunti aikaa olla, joten olisi kiva ettei mene turhaksi edestakaisin juoksuksi ja paikkojen etsimiseen koko aika :)


---
Hmm..oisin läntänny parit kuvat tekstin joukkoon mutta ei nyt jostain syystä onnistu :o. Oon lukenu kun muilla on menny kuvatila täyteen, mutta eikös siitä tule mitään ilmoitusta sitten? Vai oonko nyt muuten vaan onnistunu säätämään (taas) jotain... Mrrr.

2 kommenttia:

  1. Voi, sä se pääset matkustelemaan. :) Meillä menee lomat ihan Suomen sisäpuolella.. Olis kyl tosi kiva päästä ulkomaille :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiva :) Mutta olis kyllä kiva Suomessakin reissailla, oon kauheen vähä käyny Suomessa missään. Tänä(kin) kesänä ne reissut valitettavasti taitaa rajoittua vain mökkiin ja ehkä helsinki-piipahdukseen.

    VastaaPoista