lauantai 18. kesäkuuta 2011

Lily Loloa Suomesta

Oi mitkä onnen päivät on Maisulle koittaneet. Meikkivoide on vedellyt viimisiään jo jonkin aikaa (hassua että sitä silti tuntuu vielä riittävän) mutta uuden tilaamista olen siirtänyt ja siirtänyt, koska se olisi pitänyt tilata ulkomaalaisesta nettipuodista. Kahdesti olen Lily Lololta tilannut, ja vaikka yhtään moitteen sanaa ei tilausten suhteen ole ollut, niin kyllä se silti aina vähän arveluttaa ulkomailta lähteä tilaamaan. Ja siinä on vielä ollut se, etten itse pystynyt sieltä tilattuja tuotteita maksamaan, joten Ville on aina joutunut maksumieheksi. Eihän mulla sinänsä mitään sitä vastaan ole ;D On vaan jotenki niin hankalaa, kun ei voi tilata silloin kuin itselle parhaiten sopii... (ts. yövuoroissa)


 No tässäpä nyt sitten sängyssä loikoillessani, odotellessa pienen, itseaiheutetun, päänsäryn kaikkoamista, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa tilauksen menemään. Kun tuo Villekin sopivasti kotona olisi.. Googletin kuitenkin vielä Lily Lolosta tuotearvioita, koska tarkoituksena oli tilata muutakin kuin vakkari meikkivoide, ja mitä löysinkään. Suomalainen luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa Biodelly on ottanut tuotevalikoimiinsa Lily Lolon meikkejä! Ja etusivulla vieläpä lupailtiin 50 euron tilauksesta ilmaiset toimituskulut. Sehän passaa. Hinnat tietysti on vähän tyyriimmät kuin suoraan Lily Lololta, mutta huomattavasti halvemmat kuitenkin kuin Ellokselta tilattaessa. Ja onhan se vähän ekologisempaa tilata kotimaasta, onhan? 


Vähän hölmöä oli se, kun sivuilla ei ollut tuotteista mitään sävy-selityksiä, pelkkä sävyn nimi, mutta onneksi Lily Lolon omilta sivuilta löytyi kattavat kuvaukset. Yhtä luomiväriä jonka olisin huolinut ei Biodellyn valikoimassa ollut, mutta ehkä se sinne vielä ilmestyy.. Suoraan Lily Lololta tilaamisesta jäin kaipaamaan myös mahdollisuutta tilata testereitä, niin olisin voinut ottaa kahden pähkäilemäni sävyn testerit kokeiluun, mutta nyt meni uuden meikkivoidesävyn tilaus ihan vaan tyyliin entten tentten. Toivottavasti ei mennyt ihan metsään..


Klikkailin parit meikkivoiteet ja luomivärit ostoskoriin ajatellen että onhan siinä nyt ainakin se "vaadittu" viiskymppinen täynnä. Mutta eipä ollutkaan, vaan tilaa vielä 0,40 eurolla. No johan, eihän siinä muu auttanut kuin etsiä puodin halvimpia tuotteita :D. Nyt on sitten tulossa myös uusi ase taistoon mummokantapäitä vastaan.. 

Tilauksista puheenollen, olohuoneessa odottaisi iso laatikko Ellokselta. Jaksaisikohan jo nousta sitä tutkailemaan :)

2 kommenttia:

  1. Testimielessä tulin kokeilemaan ;)

    VastaaPoista
  2. kumma juttu... :o
    Mutta täytyy nyt sitten myöntää ettei vika ollutkaan käyttäjässä ;)

    VastaaPoista