maanantai 20. kesäkuuta 2011

Travalo

Eilen oli ohjelmassa Ikea-reissu äidin kanssa. Törmäsin siellä kivaan sohvaan, ja tietysti iski hirveä sohvakuume päälle. Onkohan Ikean sohvat minkä laatusia? Tosin, nyt aamulla tuli hyvä muistutus miksei meille kannata ostaa uutta sohvaa, sillä Dana komeasti oksensi käsinojan yli niin, että oksua oli käsinojassa ylhäältä alas asti. Ihanaa. Mutta toisaalta, juuri tuommoisten tapausten takia meille ei välttämättä kannatakkaan ostaa monen tonnin, tosi hyvälaatusta sohvaa, ku piloille se menee joka tapauksessa. Joten hieman edullisempi Ikea-tuotanto voisi olla ihan fiksu vaihtoehto ;)

Tähän kulmasohvaan mahtuisi koko meidän pieni perhe kunnolla röhnöttämään.


Tidafors kulmasohva, kuva Ikean sivuilta.
No, Ikeasta tuli tehtyä pieniä hankintoja, mutta ei mitään esittelemisen arvoista, ainakaan vielä. Ikean jälkeen piipahdimme Jumbossa ja vaikka sieltä(kin) hankinnat jäivät hyvin vähäisiksi niin ainakin tämän haluan esitellä.


Tämä ehkä hieman epäilyttävän näköinen putkilo on Travalo-hajuvesipullo. Tyhjä pieni pullo, jonka voi täyttää omalla lempparihajuvedellä ja kuljettaa mukana laukussa ilman, että tarvii pelätä pullon hajoavan, mitä ainakin minä panikoin aina kun lasista pulloa on pitänyt mukana kuskailla.


En ole varma, mutta luulisin että pullo riittäisi kevyesti ainakin viikon reissun, joten seuraavalle matkalle tämä ainakin pääsee mukaan. 

Ostin Travalon siis Jumbon Kicksistä, hintaa 12 euroa. Olisin ostanut toisenkin jos olisi ollut edullisempi, sillä minulta löytyy usempikin lempparituoksi mitä olisi kiva kuskailla mukana, mutta testaillaan nyt ensin tätä yhtä että oliko kannattava sijoitus.

Zara muuten oli se liike jonka takia Jumboon halusin, kaikilla muilla kun näyttää olevan sieltä vaikka mitä ihania vaatteita. Mutta minä en löytänyt mitään jota olisi tehnyt mieli edes sovittaa. Onkohan Jumbon Zarassa sitten jotenkin huono valikoima vai missä mättää. Hmph. 

Kotimatkahan meillä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, lähdettiin Jumbosta kuudelta ja arvioin että kotona oltaisiin oltu viimeistään kahdeksalta pienen välipysähdyksen kera. Päästiin juuri pois motarilta kun äiti alkoi kirota että auto hajosi. Meinasin että se nyt jotain sekoilee, mutta niin vain auto hyytyi tiensivuun eikä lähtenyt enää käyntiin. Kiva. Siinä sitten istuttiin puolitoista tuntia autossa vesisateessa, odottamassa noutajaa. Ja loppumatka meni mukavasti hinausauton kyydissä. Hinausautoon kavutessani olin  kiitollinen etten ollut laittanut mitään valkoista päälleni aamulla, valkoiset ne tuskin olisi olleet enää sen jälkeen. No, kotona oltiin sitten kymmeneltä. Menihän se ilta mukavasti niinkin, autossa istuessa. Eikä ollu edes mitään matkaevästä mukana, AINA pitäisi olla.

Ja ettei nyt pelkkää ihkutusta olisi koko elämä niin manataan nyt sitten vähän lisää vielä. Siis voi ***tu tota meidän vessaa. Ei toimi! Toi uusi siis. Ilmeisesti jokin tukos tms. putkissa, tai sitten päin ***tua tehty putkityöt, mutta pönttö joka tapauksessa ei vedä kunnolla ja vuotaa lattialle. Ekan kerran tämä tapahtui silloin meidän synttäreillä, kun oli reilut 30 vessassakävijää (voi että olin riemuissani), sen jälkeen pönttö toimi ilman ongelmia jonkin aikaa mutta nyt taas ei. ARGH. ARGH

Joo. Kyllä helpotti purkaus. Nyt voinkin vaikka vähän kasailla noita Ikean hankintoja, illalla kun olin niin väsy etten jaksanut muuta kuin kantaa ne sisälle. Hmm...pitäisköhän ne Ikean sohvatkin itse kasata? Kääk.

1 kommentti:

  1. Meillä oli muutama vuosi sitten Ikean vuodekulmasohva ja voin sanoa, että kyllä se kesti, mutta päällinen meni kyllä järkyttävän huonoon kuntoon. Ei auttanut pesu ei mikään, että olisi saatu se puhtaaksi ja sitten päädyttiin Maskun "hieman"(tosi) kalliimpaan sohvaan joka meillä on ollut nyt kohta 1,5 vuotta eikä näytä minkään näköisiä kulahtamisen merkkejä. Olen tähän ollut todella tyytyväinen. Tiedä häntä onko Ikea sitten panostanut materiaaleissa parempaan.. Ei auta muu kuin kokeilla :D

    VastaaPoista