sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Siniset housut ja fiksut kengät

Tein taas löytöjä Elloksen outletistä. Tilasin ehkä jotku sadat farkut sieltä, joista kahdet oli sit hyvät. Eli kun keväällä pienensin farkkuvarastoja, niin nyt sitten täydensin sitä. Välttämättä en olis uusia farkkuja vielä tarvinu, syksyllä vasta, mutta nyt oli siellä outletissä niin kivoja mm. espritin farkkuja tyrkyllä, etten voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. 


Tai itseasiassa kotiin jäi kolmet farkut, mutta näitä kolmansia en laske farkuiksi. Koska ne on siniset. Halusin ottaa osaa kesän värikkääseen pukeutumiseen, mutten koe kauhean omaksi esim. pinkkejä tai vihreitä housuja, joten pitäydyn turvallisessa sinisessä, joka kuitenkin on melko kesy. Itseasissa multahan löytyy myös lilat farkut, jotka ostin viime keväänä viidellä eurolla, yhtään tietämättä tänäkevään hurjasta väri-intoilusta. Olin siis edelläkävijä ;) Niitä lilojahan en kertaakaan ole käyttänyt, olisikohan korkea aika?

No, en kuitenkaan tullut tänne löpisemään liloista farkuista, vaan niistä sinisistä. Tai en niistäään löpisemään, vaan ihan vain näyttämään.

 Semmoset. Tarviiko edes sanoa mitä mieltä Ville näistä on? ;)


Alessa oli myös nämä kengät. 

Talveksi uudet popot. Fiksut sellaiset, kun on kiilakorko ja kunnon röpelöpohja, luulisi pysyvän pystyssä. Rrrrrakastan korkokenkiä ja etenkin saapikkaita, mutta ollakseni rehellinen niin ei niitä tule talvisin juurikaan käytettyä. Kun se lumi ja jää vähän tuppaa haittaamaan kulkua.. Kuitenkaan ei aina jaksaisi matalapohjaisissakaan talsia, toivottavasti näistä on siis helpotusta siihen :)


Ei muute kauaa tarvi pötkötellä kun kainaloinen löytää paikkansa ♥

3 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä oot tehny! Vois tosiaan katsastaa Elloksenkin ale tarjonnan, mutta mä olen tosiaan pikkasen pettynyt siihen. Vieläkään, ei vieläkään ola saapunut mun aikoja sitten tilaamaani pakettia ja aikaisintaan voin saada sen kuulemma elokuussa... Ei kiva juttu..

  Josko kuitenkin uskallan katsastaa tarjonnan :D

  VastaaPoista
 2. Oho, kylläpä oot saanu kauan odotella. Kurjaa..

  VastaaPoista
 3. Joo, on kyllä kurjaa kun niitä kesä chinoja odottelen :D ja olishan ihan kiva saada kengätkin jo :)

  VastaaPoista