maanantai 13. kesäkuuta 2011

Maanantai.

Heipparallaa hei!

Mitä tää nyt on kun AINA sataa? ;) 

No ei vaan, vaikka onhan se kurjaa kun sataa mutta olihan tuolla aika kuivaakin jo, joten sade tulee ihan tarpeeseen. Jos sitten vaikka huomenna taas paistaisi x) Tai ehkä olisi jopa parempi että sataisi, mulla kun on vapaapäivä ja täällä sisällä pitäisi oikeesti tehä jotain! Alkaa olla aika hujan hajan paikat ja tavarat taas.. Vai menisiköhän päivä sateesta huolimatta jotenkin muulla tavoin, esimerkiksi sohvan pohjalla kera tyttöjen ja leffan? Saapa nähdä..

Aika lämmintä meillä täällä sisälläkin taisi helteillä olla. 
Vai mistähän tämä mahtaa johtua?

Mutta miksihän tuolle toiselle ei ole tapahtunut mitään??

Juhannus lähenee lähenemistään, mulla jopa vapaata silloin, mutta ei edelleenkään tietoa päivien ohjelmasta. Aika pitkältihän se riippuu siitä että sataako vai paistaako. Vähänkö oli muuten ihanaa kun lauantaina käytiin tyttöjen kanssa terassilla, ja vielä ilta-kymmeneltäkin oli ihanan lämmin! Hyvin tarkeni hamosessa ja topissa. Oli myös ihana nähdä tyttöjä pitkästä aikaa, ja sovittiinkin seuraavat treffit heti ensi viikonlopulle, kun yksi meistä keksi että mennään katsomaan Gebardia kun se täällä meillä päin on esiintymässä. Itse en ole kyseisen bändin keikalla ikinä ollut, mutta toiset sitä kovasti kehuivat. Etenkin basisti sai erityismainintoja, joten mennään nyt sitten katsomaan onko edes sinne päin ;) Ja ennen keikkaa tietysti aloittelemaan (ja herkuttelemaan) porukalla. Odotan iltaa innolla! Piiiiiitkästä aikaan jos pääsisi ihan jopa tanssilattialle ketkuttamaan.

Katsokaapas tätä, mun seuraava työvuorolista.. ;)


Siellä se jo näkyy, seuraava loma. Ihanaa. Ja kaikkea ihanaa ohjelmaa suunniteltu loma täyteen :) 

Karu todellisuus tosin iski tajuntaan tuossa yhtenä päivänä kun ajelin töistä kotiin; nyt jos(/kun) mulla loppuu tuolla työt ja menen uuteen paikkaan ni sitpä ei taas ole lomasta tietoakaan. Voihan ****. Juuri kun ehtii tottua että saa pitää lomia useamman viikon.. Täytyy siis entistä enemmän toivoa että työt tuolla jatkuisivat..

Tässäpä muuten se mun viime viikkoinen Nomination-hankinta; pikkuinen Myy :) 


Valinta oli taas vaikea, nämä olivat ne muut joiden välillä pähkäilin.

 
Jokin näistä neljästä oli alunperin tarkoitus ostaa, mutta kun Myyn sattumalta liikkeessä näin niin tuli ihan pikkumyymäinen olo ja pitikin saada se. Ehkä ostospäätökseen vaikutti myös se että Myy oli näistä edullisin ;) Säästöhän ei ole kauhean pitkäaikainen, edelleen nämä kiikkuvat ostoslistalla ja jonain päivänä pitäisi taas uusi pala käydä hankkimassa. 

Mutta nyt taidan ottaa auton alle ja käydä tuhlamassa säästöjäni tuonne paikalliseen vaateliikkeeseen, siellä kun kuulemma on alet jo kovassa vauhdissa ;)

2 kommenttia: