tiistai 25. lokakuuta 2011

Vessajuttuja

Takana rankka viikonloppu; lauantain iltavuoro, sunnuntain aamu+ilta ja eilinen aamuvuoro takasivat sen ettei juuri mitään ole jaksanut tehdä. Mutta nyt, vapaapäivä! Yksi ainokainen taas, mutta päätin ottaa siitä kaiken irti laittamalla kellon soimaan. Minusta on ihana herätä vapaapäivinä ja iltavuoroissa ajoissa (siis klo 8-9 :D ), niin saa päivään pari extratuntia. Aina ei vaan jaksa nousta kellonsoittoon, kun kerrankin saa nukkua, aamuvuoroissa kello nimittäin soi 5:20 ja silloin on pakko nousta. Mutta tänään jaksoin :) Tänään ne extratunnit pitäisi kylläkin käyttää siivoukseen.. 

Ville lähti taas sunnuntaina kauemmas hommiin, joten me vietetään tyttöjen kesken tämä viikko. Toissaviikolla oli samoin, ja vaikka olikin ikävä niin huomasin että oli aika kiva olla ihan yksikseen kotona. Mutta välillä oli tylsääkin, kun ei ollut ketään ketä komentaa korjaamaan likaiset sukkansa olohuoneesta yms. ;)

Olen saanut kodinhoitohuoneen alakaapit kasailtua ja väliaikaisille paikoilleen, täyteen jo lastattuakin tietysti. Lauantaina on se kauanodotettu tyttöjenilta, joten yläkaappeja en ole viitsinyt vielä edes kasata, kun ei niitä kumminkaan tällä viikolla saa seinälle.  

Tässä kuitenkin pari juttua vessasta, joita  en aikaisemmin ole saanut aikaiseksi esiteltyä.  Viime viikolla isä kävi laittamassa sinne hyllyn seinälle, joten nyt siellä alkaa olla kaikki mitä pitääkin. Ainoastaan pari koukkua koruille puuttuu.

Vessan oven ihana pikkuinen kyltti löytyi loppukesän Tukholman reissulta

 
ja oven sisäpuolelle kaapistoon vetimet löytyi alkukesästä Ikeasta. Olin jo yhdet toisetkin ehtinyt ostaa mutta en sitten tykännytkään niistä.. Näistä tykkään! Samat ostin nyt kodinhoitohuoneen kaappeihin, ja tämmöiset ihan pikkuruiset voisi olla kivat keittiössäkin, sitten joskus.. 

 Ja se hylly, josta olikina taas tosi helppo ottaa kuvia... Mutta siis, kaapistoa vastapäiselle seinälle hyllylevy, jonka lastaaminen on vielä vähän vaiheessa. Tuohon hyllyn alapuolelle olisi tarkoitus ne korukoukut sitten laittaa.


No, nyt taisikin ne päivän extratunnit mennä tässä koneella kököttäessä :D Nyt aamupalalle ja hommiin! Toivottavasti ei rupea satamaan vaikka nuin harmaata onkin, pitäisi uloskin uskaltautua.. 

Ihanaa päivää kaikille :)

9 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tuo teidän vessa :) Ilmeisesti olette remontoineet sen jokin aika sitten, ellen väärin muista lukeneeni jostain vanhasta postauksesta? :)

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanaa vapaapäivää sulle! Kivalta näyttää teidän vessa.

    Voi kuinka sä pystyt olla noin paljon erossa sun ukosta? Mulle ei tulis tollanen kuuloonkaan. :D Ja tuo sukkien siirtely on niin tuttua meillä myös :D

    VastaaPoista
  3. Karoliina: Kiitos :) Vessaremppa valmistui tuossa alkuvuodesta, viimeistely vaan vähän jäänyt x)

    Janet: Kiitos, aurinkokin juuri ilmestyi vapaani kunniaksi :)

    Niin minäkin ensin luulin että tulee vaikea viikko, mutta se meni yllättävän helposti. Kivaa vaihtelua olla yksin kotona. Iltavuoroina ei juuri edes huomaa että toinen puuttuu, kun muutenkaan silloin ei juuri ehdi näkemään :D Ja oli jotenkin kiva huomata että vielä "näinkin monen" vuoden jälkeen tulee toista ikävä jo parissa päivässä, ja sitten on kahta kivempi kun toinen taas tulee kotiin :)

    VastaaPoista
  4. Ihan huippu tuo kyltti vessan oveen.Lapsuudenkodissani oli samanlainen tosin kuparisena. Mistähän noita mahtaisi saada Suomestasta?Muistatko mikä liike se oli ruotsissa joka nuita myi? :) ps. blogisi on kiva,nyt vasta sain aikaiseksi kommentoida ;)

    VastaaPoista
  5. Anile: Voi kiitos, ja kiva kun kommentoit :) En muista liikkeen nimeä, mutta sama puoti löytyy Suomesta ainakin Helsingistä. Täytyy kysyä matkaseuralta, hän varmaa muistaa.. :)

    VastaaPoista
  6. Ainakin DAY bulevardin ja fredan kulmassa myy samoja tavaroita kuin siellä tukholman kaupassa, varmaan tuollainenkin sieltä löytyy :)

    -matkaseuralainen

    VastaaPoista
  7. Mutta mikäs se liike oli? Alko muistaakseni M:llä.. Se pulju jonka kiiltävässä lahjakassissa joskus sain sulta lahjan? :D

    VastaaPoista
  8. Hyvännäköinen vessa. :) Tykkään noista vetimistä!

    VastaaPoista